Trailer politieserie Cardinal seizoen 1

Trailer politieserie Cardinal seizoen 1

Trailer politieserie <em>Cardinal</em> seizoen 1 Vanaf zaterdag 27 juni zendt de Vlaamse tv-zender Canvas het eerste seizoen van de Canadese serie Cardinal weer uit. In de politieserie werkt detective John Cardinal, na de vonds van het lichaam van een 13-jarig meisje, aan een theorie die moet bewijzen dat er een seriemoordenaar actief is. Cardinal is vanaf zaterdag 27 juni wekelijks met dubbele afleveringen vanaf 20.35 uur te zien op Canvas. Bekijk ook op welk kanaal Canvas te zien is bij jouw tv-aanbieder. Lockdown-film Homemade vanaf 30 juni te zien op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk trailer Stateless met Oscarwinnares Cate Blanchett (8 juli op Netflix) Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer politieserie Cardinal seizoen 1

Vanaf zaterdag 27 juni zendt de Vlaamse tv-zender Canvas het eerste seizoen van de Canadese serie Cardinal weer uit. In de politieserie werkt detective John Cardinal, na de vonds van het lichaam van een 13-jarig meisje, aan een theorie die moet bewijzen dat er een seriemoordenaar actief is.

Cardinal is vanaf zaterdag 27 juni wekelijks met dubbele afleveringen vanaf 20.35 uur te zien op Canvas. Bekijk ook op welk kanaal Canvas te zien is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer politieserie Cardinal seizoen 1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier