Trailer Agatha Raisin seizoen 3 (vanaf 29 juni op BBC First)

Trailer Agatha Raisin seizoen 3 (vanaf 29 juni op BBC First)

Trailer <em>Agatha Raisin</em> seizoen 3 (vanaf 29 juni op BBC First) Op maandag 29 juni start het het derde seizoen van Agatha Raisin, een Britse detectiveserie met voldoende humor. Dit seizoen krijgt Agatha te maken met een geest in een landhuis, een verdwenen echtgenoot en een probleem met het varkensgebraad op een dorpsfeest. Agatha Raisin seizoen 3 is vanaf maandag 29 juni wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First. Bekijk ook op welk kanaal BBC First te zien is bij jouw tv-aanbieder. Lockdown-film Homemade vanaf 30 juni te zien op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk trailer Stateless met Oscarwinnares Cate Blanchett (8 juli op Netflix) Bekijk deze video » Bekijk trailer van Jim Jefferies' show Intolerant (vanaf 7 juli op Netflix) Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer Agatha Raisin seizoen 3 (vanaf 29 juni op BBC First)

Op maandag 29 juni start het het derde seizoen van Agatha Raisin, een Britse detectiveserie met voldoende humor. Dit seizoen krijgt Agatha te maken met een geest in een landhuis, een verdwenen echtgenoot en een probleem met het varkensgebraad op een dorpsfeest.

Agatha Raisin seizoen 3 is vanaf maandag 29 juni wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First. Bekijk ook op welk kanaal BBC First te zien is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer Agatha Raisin seizoen 3 (vanaf 29 juni op BBC First) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier