Bekijk LIVE: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad (26 juni)

Bekijk LIVE: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad (26 juni)

Bekijk LIVE: <em>Persconferentie premier Mark Rutte</em> na ministerraad (26 juni) Kijk hierboven op vrijdag 26 juni vanaf ongeveer 15.35 uur LIVE naar de persconferentie van premier Mark Rutte. Het is weer vrijdag, wat betekent dat de ministers bijeen zijn gekomen voor de minsterraad. Zoals elke week geeft premier Mark Rutte daarna een korte update in een live persconferentie. Daarnaast krijgt de pers de tijd om vragen te stellen. In Nederland zijn afgelopen week dan wel een aantal nieuwe versoepelingen aangekondigd van de coronamaatregelen, maar naar verwachting nam de coronacrisis nog steeds een groot deel van de ministerraad in beslag. Onder anderen Hugo de Jonge, Kajsa Ollongren, Carola Schouten, Stef Blok, Sigrid Kaag en Ferdinand Grapperhaus waren hierbij aanwezig. In de video hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 26 juni bekijken. Samenvatting persconferentie Mark Rutte: deze coronamaatregelen worden versoepeld Bekijk deze video » Zien: Rutte reageert op uitspraak over knuffelen met Macron: ''Daar kan ik verder niks over zeggen'' Bekijk deze video »
Live :
Bekijk LIVE: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad (26 juni)

Kijk hierboven op vrijdag 26 juni vanaf ongeveer 15.35 uur LIVE naar de persconferentie van premier Mark Rutte.

Het is weer vrijdag, wat betekent dat de ministers bijeen zijn gekomen voor de minsterraad. Zoals elke week geeft premier Mark Rutte daarna een korte update in een live persconferentie. Daarnaast krijgt de pers de tijd om vragen te stellen. In Nederland zijn afgelopen week dan wel een aantal nieuwe versoepelingen aangekondigd van de coronamaatregelen, maar naar verwachting nam de coronacrisis nog steeds een groot deel van de ministerraad in beslag. Onder anderen Hugo de Jonge, Kajsa Ollongren, Carola Schouten, Stef Blok, Sigrid Kaag en Ferdinand Grapperhaus waren hierbij aanwezig.

In de video hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 26 juni bekijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk LIVE: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad (26 juni) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier