RTL Boulevard: Peter R. de Vries vertelt over de moord op Edita Moljenne

RTL Boulevard: Peter R. de Vries vertelt over de moord op Edita Moljenne

Edita Moljenne wordt in 2018 dood gevonden in de Muidertrekvaart met haar handen en voeten vastgebonden met touw en haar lichaam gewikkeld in een opblaaszwembad. Justitie verdenkt de 44-jarige Erwin G. van de moord. Misdaadjournalist Peter R. de Vries vertelt over deze heftige moordzaak in de video van RTL Boulevard hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em>: <em>Peter R. de Vries</em> vertelt over de moord op <em>Edita Moljenne</em> Edita Moljenne wordt in 2018 dood gevonden in de Muidertrekvaart met haar handen en voeten vastgebonden met touw en haar lichaam gewikkeld in een opblaaszwembad. Justitie verdenkt de 44-jarige Erwin G. van de moord. Misdaadjournalist Peter R. de Vries vertelt over deze heftige moordzaak in de video van RTL Boulevard hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Zien: klusjesman van spookgezin uit Ruinerwold al negen dagen in hongerstaking Bekijk deze video » Zien: Peter R. de Vries haalt opnieuw uit naar Veronica Inside Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Boulevard: Peter R. de Vries vertelt over de moord op Edita Moljenne


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Peter R. de Vries vertelt over de moord op Edita Moljenne of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV