Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar gemist? Bekijk hier de hele uitzending Cabaretshow van Erik van Muiswinkel uit 2017. Van Muiswinkel is klaar voor de volgende ronde. Na de soepele winstpartijen versus Barack Obama en kapitein Schettino in zijn vorige voorstellingen neemt hij het nu op tegen een veel geduchter tegenstander: zichzelf. SchermutselingenIn een reeks schermutselingen (over UNESCO, topsport, openbaar sterven, vluchtelingen, China en Theo van Gogh) laat hij zichzelf in honderd hilarische minuten alle hoeken van de ring zien. UitputtendEen grappig, grimmig en uitputtend man tegen man-gevecht waarin de cabaretier zichzelf tegenkomt, het opgeeft, toch doorzet en het publiek laat winnen. Stevige grappen, rake typeringen, relativeringen en mopperige terzijdes. Kopspijkers-cabaret met Willem-Alexander, Martien Meiland en Femke Halsema Bekijk deze video » Erik van Muiswinkel veroorzaakt ophef met "fascisten"-beschuldiging in M (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Cabaretshow van Erik van Muiswinkel uit 2017. Van Muiswinkel is klaar voor de volgende ronde. Na de soepele winstpartijen versus Barack Obama en kapitein Schettino in zijn vorige voorstellingen neemt hij het nu op tegen een veel geduchter tegenstander: zichzelf.

Schermutselingen
In een reeks schermutselingen (over UNESCO, topsport, openbaar sterven, vluchtelingen, China en Theo van Gogh) laat hij zichzelf in honderd hilarische minuten alle hoeken van de ring zien.

Uitputtend
Een grappig, grimmig en uitputtend man tegen man-gevecht waarin de cabaretier zichzelf tegenkomt, het opgeeft, toch doorzet en het publiek laat winnen. Stevige grappen, rake typeringen, relativeringen en mopperige terzijdes.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Erik van Muiswinkel: De Olieworstelaar gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV