Het Uur van de Wolf: Leonie, actrice en spionne gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Uur van de Wolf: Leonie, actrice en spionne gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Uur van de Wolf: Leonie, actrice en spionne gemist? Bekijk hier de hele uitzending Een documentaire over onwaarschijnlijke avonturen, die achteraf toch vaak echt gebeurd zijn gebleken. DubbelspionneIn de jaren dertig en veertig gebruikt Gertrud Franziska Pütz, beter bekend Leonie Brandt, haar acteertalent om een briljante dubbelspionne te worden. Intrigerende vrouwZoals dat een spionne betaamt is er nauwelijks beeld of fotomateriaal van haar te vinden. Toch weet regisseur Annette Apon met een afwisseling van filmfragmenten en fictieve scènes het leven van deze intrigerende vrouw te verbeelden.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Een documentaire over onwaarschijnlijke avonturen, die achteraf toch vaak echt gebeurd zijn gebleken.

Dubbelspionne
In de jaren dertig en veertig gebruikt Gertrud Franziska Pütz, beter bekend Leonie Brandt, haar acteertalent om een briljante dubbelspionne te worden.

Intrigerende vrouw
Zoals dat een spionne betaamt is er nauwelijks beeld of fotomateriaal van haar te vinden. Toch weet regisseur Annette Apon met een afwisseling van filmfragmenten en fictieve scènes het leven van deze intrigerende vrouw te verbeelden.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Uur van de Wolf: Leonie, actrice en spionne gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV