Bekijk LIVE: Global Citizen-concert voor corona met Coldplay, Shakira, Justin Bieber en meer

Bekijk LIVE: Global Citizen-concert voor corona met Coldplay, Shakira, Justin Bieber en meer

Bekijk LIVE: <em>Global Citizen-concert</em> voor corona met Coldplay, Shakira, Justin Bieber en meer Hierboven kun je zaterdag 27 juni vanaf 20.00 uur live het Global Goal: Unite For Our Future Concert volgen. Vandaag wordt een bijzonder benefietconcert gehouden die in het teken staat van het coronavirus, dat momenteel de hele wereld in zijn greep houdt. Allerlei sterren die een optreden verzorgen zijn via de livestream te volgen. Ook Miley Cyrus en Usher treden opThe Global Goal: Unite For Our Future Concert is een initiatief van de Europese Commissie en het sociale platform Global Citizen. Deze avond wordt aan elkaar gepraat door Dwayne Johnson en optredens worden verzorgd door onder meer Shakira, Coldplay, Usher, Jennifer Hudson, Justin Bieber and Quavo en Miley Cyrus. Dit wordt georganiseerd om geld op te halen, voor de ontwikkeling van bijvoorbeeld COVID-19-tests en -vaccins. Bekijk in de video hierboven op zaterdag 27 juni het Global Goal: Unite For Our Future Concert. De summit Global Goal: Unite For Our Future is zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur te volgen via deze livestream van Gids.tv. Davina Michelle over haar bioscoopfilm: "Meer diepgang in mijn leven" (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Spice Girls wil in 2021 nog een laatste keer op tour Bekijk deze video »
Live :
Bekijk LIVE: Global Citizen-concert voor corona met Coldplay, Shakira, Justin Bieber en meer

Hierboven kun je zaterdag 27 juni vanaf 20.00 uur live het Global Goal: Unite For Our Future Concert volgen.

Vandaag wordt een bijzonder benefietconcert gehouden die in het teken staat van het coronavirus, dat momenteel de hele wereld in zijn greep houdt. Allerlei sterren die een optreden verzorgen zijn via de livestream te volgen.

Ook Miley Cyrus en Usher treden op
The Global Goal: Unite For Our Future Concert is een initiatief van de Europese Commissie en het sociale platform Global Citizen. Deze avond wordt aan elkaar gepraat door Dwayne Johnson en optredens worden verzorgd door onder meer Shakira, Coldplay, Usher, Jennifer Hudson, Justin Bieber and Quavo en Miley Cyrus. Dit wordt georganiseerd om geld op te halen, voor de ontwikkeling van bijvoorbeeld COVID-19-tests en -vaccins.

Bekijk in de video hierboven op zaterdag 27 juni het Global Goal: Unite For Our Future Concert. De summit Global Goal: Unite For Our Future is zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur te volgen via deze livestream van Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk LIVE: Global Citizen-concert voor corona met Coldplay, Shakira, Justin Bieber en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier