Prinses Amalia is stijlicoon, maar shopt NIET bij peperdure winkels (video)

Prinses Amalia is stijlicoon, maar shopt NIET bij peperdure winkels (video)

Prinses Amalia is een nuchtere en bescheiden prinses, maar is door de Britse Vogue wel uitgeroepen tot het Nederlandse stijlicoon. Ze staat op de dertiende plaats in de lijst van meest modieuze royals ter wereld.

Ze maakt stoere keuzes en geeft graag persoonlijke twists aan de kleding. Volgens royaltydeskundige Marc van der Linden shopt ze niet altijd in dure zaken: "In principe mogen ze zelf de kledingkeuzes maken. Er was in het begin heel veel kritiek, de laatste tijd fleurt ze erg op. Ik vind het heel fijn voor haar dat juist zij er tussen staat. Ze hebben gewoon een bankpasje en ze lopen in de pauze een ZARA binnen en kopen daat alles wat ze leuk vinden."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Prinses Amalia</em> is stijlicoon, maar shopt NIET bij peperdure winkels (<em>video</em>) Prinses Amalia is een nuchtere en bescheiden prinses, maar is door de Britse Vogue wel uitgeroepen tot het Nederlandse stijlicoon. Ze staat op de dertiende plaats in de lijst van meest modieuze royals ter wereld. Ze maakt stoere keuzes en geeft graag persoonlijke twists aan de kleding. Volgens royaltydeskundige Marc van der Linden shopt ze niet altijd in dure zaken: "In principe mogen ze zelf de kledingkeuzes maken. Er was in het begin heel veel kritiek, de laatste tijd fleurt ze erg op. Ik vind het heel fijn voor haar dat juist zij er tussen staat. Ze hebben gewoon een bankpasje en ze lopen in de pauze een ZARA binnen en kopen daat alles wat ze leuk vinden." Zien: Nieuwbakken infleuncer Prinses Eloise hoeft geen financiële zorgen te hebben Bekijk deze video » Video: Prinses Amalia bij 13 meest stijlvolle prinsessen volgens Britse Vogue Bekijk deze video » Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
Royals :
Prinses Amalia is stijlicoon, maar shopt NIET bij peperdure winkels (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prinses Amalia is stijlicoon, maar shopt NIET bij peperdure winkels (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV