Na de klap gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Na de klap gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Na de klap gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van de documentairereeks Na de klap onderzoekt Tom Kleijn hoe is nu in het vroegere goudmijnstadje Paradise is, waar hevige bosbranden in 2018 voor een ramp zorgden. Stad in asHet ziet er allesbehalve paradijselijk uit in Paradise. Een hevige bosbrand in 2018 legt in vier uur tijd bijna de hele stad in as. Als Tom Kleijn aankomt, woedt even verderop alweer een bosbrand. Hoe gaat de gemeenschap om met deze terugkerende rampspoed? Indrukwekkend archiefbeeldEen nuchtere brandweerman, die zelfs zijn eigen huis niet heeft kunnen redden, laat zien hoe desastreus het vuur was. Met indrukwekkend archiefmateriaal, gefilmd door brandweer, politie en inwoners zelf, is te zien hoe de bewoners in lange files vast staan om Paradise te ontvluchten. BeethovenEen inwoner vertelt Kleijn hoe hij zijn huis redde en het vuur wist te blussen, terwijl hij op zijn iPod naar Beethoven luisterde. Andere inwoners van Paradise hadden minder geluk: zij staan nu in lange rijen voor het gemeentehuis voor een bouwvergunning. Bizarre beelden: lucht Tsjernobyl oranje door brand en radioactief materiaal Bekijk deze video » Bosbrand Limburg: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Na de klap gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In deze aflevering van de documentairereeks Na de klap onderzoekt Tom Kleijn hoe is nu in het vroegere goudmijnstadje Paradise is, waar hevige bosbranden in 2018 voor een ramp zorgden.

Stad in as
Het ziet er allesbehalve paradijselijk uit in Paradise. Een hevige bosbrand in 2018 legt in vier uur tijd bijna de hele stad in as. Als Tom Kleijn aankomt, woedt even verderop alweer een bosbrand. Hoe gaat de gemeenschap om met deze terugkerende rampspoed?

Indrukwekkend archiefbeeld
Een nuchtere brandweerman, die zelfs zijn eigen huis niet heeft kunnen redden, laat zien hoe desastreus het vuur was. Met indrukwekkend archiefmateriaal, gefilmd door brandweer, politie en inwoners zelf, is te zien hoe de bewoners in lange files vast staan om Paradise te ontvluchten.

Beethoven
Een inwoner vertelt Kleijn hoe hij zijn huis redde en het vuur wist te blussen, terwijl hij op zijn iPod naar Beethoven luisterde. Andere inwoners van Paradise hadden minder geluk: zij staan nu in lange rijen voor het gemeentehuis voor een bouwvergunning.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Na de klap
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Na de klap gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV