Arjen Robben over terugkeer in Oranje en rol bij FC Groningen (video)

Arjen Robben over terugkeer in Oranje en rol bij FC Groningen (video)

Arjen Robben keert terug als voetballer bij zijn eerste club FC Groningen. Na een jaar niet gevoetbald te hebben, hoopt Robben de Trots van het Noorden aan successen te helpen in het komende seizoen. In gesprek van Hans Kraaij Jr. van FOX Sports bespreekt de aanvaller welke rol hij bij FC Groningen gaat spelen en sluit hij een terugkeer in het Nederlands Elftal niet uit.

Bekijk de video van FOX Sports met Arjen Robben hieronder.

<em>Arjen Robben</em> over terugkeer in <em>Oranje</em> en rol bij FC Groningen (video) Arjen Robben keert terug als voetballer bij zijn eerste club FC Groningen. Na een jaar niet gevoetbald te hebben, hoopt Robben de Trots van het Noorden aan successen te helpen in het komende seizoen. In gesprek van Hans Kraaij Jr. van FOX Sports bespreekt de aanvaller welke rol hij bij FC Groningen gaat spelen en sluit hij een terugkeer in het Nederlands Elftal niet uit. Bekijk de video van FOX Sports met Arjen Robben hieronder. Bekijk ook ZIEN: Arjen Robben keert terug als profvoetballer bij FC Groningen (video) Bekijk deze video » Arjen Robben licht terugkeer bij FC Groningen uitgebreid toe (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Arjen Robben over terugkeer in Oranje en rol bij FC Groningen (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Arjen Robben over terugkeer in Oranje en rol bij FC Groningen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV