Dode door schietpartij in Louisville bij protest, bekijk de schokkende beelden

Dode door schietpartij in Louisville bij protest, bekijk de schokkende beelden

LET OP: onderstaande beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Er zijn beelden opgedoken van een schietpartij in de Amerikaanse plaats Louisville, in de staat Kentucky. Een man opende in het Jefferson Square Park het vuur op een menigte die vreedzaam demonstreerde tegen racisme. Hierbij is één persoon om het leven gekomen, een tweede slachtoffer raakte gewond.

Dakloze man
In het park waren protesten tegen racisme aan de gang naar aanleiding van de dood van Breonna Taylor in maart van dit jaar. De schutter zou een dakloze man zijn die door deze protesten uit het park was gezet, maar dat is nog niet bevestigd. Het is op dit moment nog niet duidelijk wie de schutter is en of hij al door de politie is opgepakt.

Bekijk de schokkende beelden van de schietpartij in Louisville hieronder in de video van de NOS.

Dode door schietpartij in <em>Louisville</em> bij protest, bekijk de schokkende beelden LET OP: onderstaande beelden kunnen als schokkend worden ervaren. Er zijn beelden opgedoken van een schietpartij in de Amerikaanse plaats Louisville, in de staat Kentucky. Een man opende in het Jefferson Square Park het vuur op een menigte die vreedzaam demonstreerde tegen racisme. Hierbij is één persoon om het leven gekomen, een tweede slachtoffer raakte gewond. Dakloze manIn het park waren protesten tegen racisme aan de gang naar aanleiding van de dood van Breonna Taylor in maart van dit jaar. De schutter zou een dakloze man zijn die door deze protesten uit het park was gezet, maar dat is nog niet bevestigd. Het is op dit moment nog niet duidelijk wie de schutter is en of hij al door de politie is opgepakt. Bekijk de schokkende beelden van de schietpartij in Louisville hieronder in de video van de NOS. Bekijk ook Schietpartij bij neerhalen standbeeld in Amerika, bekijk de heftige beelden Bekijk deze video » Video: Duitse politie schiet man die met groot kapmes neer in Twist Bekijk deze video »
Nieuws :
Dode door schietpartij in Louisville bij protest, bekijk de schokkende beelden

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dode door schietpartij in Louisville bij protest, bekijk de schokkende beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen