Wesley Sneijder moest Van Bommel en Huntelaar uit elkaar halen op EK 2012 (video)

Wesley Sneijder moest Van Bommel en Huntelaar uit elkaar halen op EK 2012 (video)

In 2010 en 2014 beleefde het Nederlands Elftal een sprookje met een tweede en derde plaats op het WK. Maar het toernooi daartussen, het EK van 2012, was in meerdere opzichten een deceptie. Oranje was kansloos in de groepsfase van het toernooi en ook de spelers onderling lagen met elkaar overhoop. Zo moest 'straatschoffie' Wesley Sneijder de ruziënde Mark van Bommel en Klaas Jan Huntelaar uit elkaar halen.

Bekijk het verhaal van Wesley Sneijder over het EK van 2012 hieronder in de video van NOS Sport. Je kunt hier het volledige interview met Wesley Sneijder van NOS Sport over het mislukte toernooi terugkijken.

<em>Wesley Sneijder</em> moest Van Bommel en Huntelaar uit elkaar halen op <em>EK 2012</em> (video) In 2010 en 2014 beleefde het Nederlands Elftal een sprookje met een tweede en derde plaats op het WK. Maar het toernooi daartussen, het EK van 2012, was in meerdere opzichten een deceptie. Oranje was kansloos in de groepsfase van het toernooi en ook de spelers onderling lagen met elkaar overhoop. Zo moest 'straatschoffie' Wesley Sneijder de ruziënde Mark van Bommel en Klaas Jan Huntelaar uit elkaar halen. Bekijk het verhaal van Wesley Sneijder over het EK van 2012 hieronder in de video van NOS Sport. Je kunt hier het volledige interview met Wesley Sneijder van NOS Sport over het mislukte toernooi terugkijken. Bekijk ook Veronica Inside: Mark van Bommel over Wesley Sneijder: 'Ik had angst voor hem' Bekijk deze video » NOS Sport: Wesley Sneijder heeft een nieuw doel, wil trainer worden Bekijk deze video »
Voetbal :
Wesley Sneijder moest Van Bommel en Huntelaar uit elkaar halen op EK 2012 (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wesley Sneijder moest Van Bommel en Huntelaar uit elkaar halen op EK 2012 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV