Samenvatting AC Milan - AS Roma (Serie A)

Samenvatting AC Milan - AS Roma (Serie A)

Zondagavond stond er een mooi affiche op het programma in de Italiaanse Serie A. AS Roma ging namelijk op bezoek bij AC Milan. Beide clubs zijn nog volop in de race voor Europees voetbal en dus stonden er belangrijke punten op het spel. Bij de Romeinen begon Justin Kluivert in de basis, maar hij werd na 58 minuten gewisseld.

Bekijk de samenvatting van AC Milan - AS Roma hieronder in de video van Ziggo Sport.

Samenvatting <em>AC Milan - AS Roma</em> (Serie A) Zondagavond stond er een mooi affiche op het programma in de Italiaanse Serie A. AS Roma ging namelijk op bezoek bij AC Milan. Beide clubs zijn nog volop in de race voor Europees voetbal en dus stonden er belangrijke punten op het spel. Bij de Romeinen begon Justin Kluivert in de basis, maar hij werd na 58 minuten gewisseld. Bekijk de samenvatting van AC Milan - AS Roma hieronder in de video van Ziggo Sport. Bekijk ook deze samenvattingen Samenvatting Juventus - Lecce (Serie A) Bekijk deze video » Samenvatting Lazio - Fiorentina (Serie A) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting AC Milan - AS Roma (Serie A)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting AC Milan - AS Roma (Serie A) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV