Virgil van Dijk reageert op titelwinst Liverpool: "Het is zo mooi!"

Virgil van Dijk reageert op titelwinst Liverpool: "Het is zo mooi!"

Virgil van Dijk is via een videoverbinding verbonden met de studio van Rondo. Jack van Gelder vraagt hem naar zijn ervaringen nadat zijn ploeg Liverpool kampioen van Engeland werd: "Het is echt onwerkelijk, gewoon".

<em>Virgil van Dijk</em> reageert op titelwinst <em>Liverpool</em>: &quot;Het is zo mooi!&quot; Virgil van Dijk is via een videoverbinding verbonden met de studio van Rondo. Jack van Gelder vraagt hem naar zijn ervaringen nadat zijn ploeg Liverpool kampioen van Engeland werd: "Het is echt onwerkelijk, gewoon". "Het is een droom die uit is gekomen", vervolgt Van Dijk. "We hebben er heel hard voor gewerkt. Er zijn zoveel mooie dingen die we hebben meegemaakt. Het is zo mooi!" Bekijk ook Video: Van Dijk en Wijnaldum vieren kampioenschap Liverpool Bekijk deze video » Captain, captain OranjeVan Dijk heeft weinig tijd om stil te staan bij de carrière die hij nu heeft: "We hebben de laatste tijd natuurlijk veel tijd gehad om na te denken. Maar het is gewoon heel onwerkelijk." "Het is een hele gekke avond geweest. We hadden afgesproken dat we een barbecue zouden houden, zodat we gewoon een gezellige avond zouden hebben. En dan gebeurd dit. Het is gewoon heel onwerkelijk, alles." Bekijk het interview met Virgil van Dijk hierboven. Bekijk ook Samenvatting Liverpool - Crystal Palace (Premier League) Bekijk deze video » Samenvatting Chelsea - Manchester City (Premier League) Bekijk deze video » Club en overheid boos op Liverpool-fans na negeren coronaregels: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Voetbal :
Virgil van Dijk reageert op titelwinst Liverpool: "Het is zo mooi!"

"Het is een droom die uit is gekomen", vervolgt Van Dijk. "We hebben er heel hard voor gewerkt. Er zijn zoveel mooie dingen die we hebben meegemaakt. Het is zo mooi!"

Captain, captain Oranje
Van Dijk heeft weinig tijd om stil te staan bij de carrière die hij nu heeft: "We hebben de laatste tijd natuurlijk veel tijd gehad om na te denken. Maar het is gewoon heel onwerkelijk."

"Het is een hele gekke avond geweest. We hadden afgesproken dat we een barbecue zouden houden, zodat we gewoon een gezellige avond zouden hebben. En dan gebeurd dit. Het is gewoon heel onwerkelijk, alles."

Bekijk het interview met Virgil van Dijk hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Virgil van Dijk reageert op titelwinst Liverpool: "Het is zo mooi!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV