Vanavond in Op1: Wilfred Genee, Helga van Leur, Govert Schilling en meer

Vanavond in Op1: Wilfred Genee, Helga van Leur, Govert Schilling en meer

Vanavond in <em>Op1</em>: Wilfred Genee, Helga van Leur, Govert Schilling en meer De ruzie tussen de mannen van Veronica Inside heeft het nieuws de afgelopen week gedomineerd. In zijn radioprogramma vertelde Wilfred Genee zijn kant van het verhaal al eerder, vanavond geeft hij nog eens tekst en uitleg in Op1. Jeroen Pauw en Fidan Ekiz zijn, zoals iedere zondag, de presentatoren vanavond. Bekijk ook Wilfred Genee vertelt in detail zijn beleving van rel Veronica Inside (video) Bekijk deze video » DE GASTEN IN Op1 - ZONDAG 28 JUNI Diederik Gommers maakt zich zorgen over een tweede corona-golf. Niet alleen vanwege de capaciteit van IC-bedden, maar vooral door het ontevreden zorgpersoneel. Uit een onderzoek van Omroep Max blijkt dat een kwart van het zorgpersoneel minder wil werken of zelfs wil stoppen. Vanavond bespreekt Gommers het bij Op1. Curaçao is zwaar getroffen door de coronacrisis, heeft te maken met een instortende olie-industrie en herbergt tienduizenden Venezolaanse vluchtelingen. Afgelopen week was het paradijselijke eiland het toneel van rellen, plunderingen en brandstichting. Hoe moet het nu verder? Vanavond bij Op1 vertelt voorzitter van VNO-NCW Hans de Boer wat er moet gebeuren met de Nederlandse economie. Persoonlijk voelt hij zich erg verbonden met Curaçao. Hij vindt dat er nodig iets moet gebeuren. Het was een bewogen week voor presentator Wilfred Genee: zijn programma Veronica Inside maakte na veel ophef over uitspraken van Johan Derksen een speciale uitzending met gasten Natacha Harlequin en Dries Boussatta. Het gesprek, goed voor 1,7 miljoen kijkers, zorgde voor gemengde reacties en de gemoederen liepen zo hoog op dat de laatste uitzending van het seizoen geschrapt is. Vanavond bij Op1 doet Genee zijn verhaal. Eén blik naar de hemel en er is van alles te zien. Maar wat zien we nu eigenlijk precies? Meteoroloog Helga van Leur en wetenschapsjournalist Govert Schilling besloten daar voor eens en altijd antwoord op te geven in hun boek Dag & Nacht. Vanavond vertellen ze erover bij Op1. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1: Diederik Gommers boos over kabinetsplan compensatie zorgpersoneel Bekijk deze video » Op1 gemist? Govert Schilling over heelal in coronatijd Bekijk deze video » Wilfred Genee bij Op1 over ophef Veronica Inside: "Er ontstond paniek" Bekijk deze video » Video: bijzonder einde Op1, Fidan Ekiz en Wilfred Genee willen iets zeggen maar worden afgekapt Bekijk deze video » Op1 gemist? Hans de Boer en Jeroen Pauw over economische situatie Curaçao Bekijk deze video » Zien: Op1-presentatrice Fidan Ekiz noemt Arie Boomsma NSB'er, bekijk het hele gesprek Bekijk deze video » Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Mona Keijzer over het racismedebat: 'Zelf beslissen hoe ermee om te gaan' Bekijk deze video » Op1: Tim den Besten over zijn talkshow Kwartier van het dier Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Op1: Wilfred Genee, Helga van Leur, Govert Schilling en meer

De ruzie tussen de mannen van Veronica Inside heeft het nieuws de afgelopen week gedomineerd. In zijn radioprogramma vertelde Wilfred Genee zijn kant van het verhaal al eerder, vanavond geeft hij nog eens tekst en uitleg in Op1. Jeroen Pauw en Fidan Ekiz zijn, zoals iedere zondag, de presentatoren vanavond.

DE GASTEN IN Op1 - ZONDAG 28 JUNI

  • Diederik Gommers maakt zich zorgen over een tweede corona-golf. Niet alleen vanwege de capaciteit van IC-bedden, maar vooral door het ontevreden zorgpersoneel. Uit een onderzoek van Omroep Max blijkt dat een kwart van het zorgpersoneel minder wil werken of zelfs wil stoppen. Vanavond bespreekt Gommers het bij Op1.

  • Curaçao is zwaar getroffen door de coronacrisis, heeft te maken met een instortende olie-industrie en herbergt tienduizenden Venezolaanse vluchtelingen. Afgelopen week was het paradijselijke eiland het toneel van rellen, plunderingen en brandstichting. Hoe moet het nu verder? Vanavond bij Op1 vertelt voorzitter van VNO-NCW Hans de Boer wat er moet gebeuren met de Nederlandse economie. Persoonlijk voelt hij zich erg verbonden met Curaçao. Hij vindt dat er nodig iets moet gebeuren.

  • Het was een bewogen week voor presentator Wilfred Genee: zijn programma Veronica Inside maakte na veel ophef over uitspraken van Johan Derksen een speciale uitzending met gasten Natacha Harlequin en Dries Boussatta. Het gesprek, goed voor 1,7 miljoen kijkers, zorgde voor gemengde reacties en de gemoederen liepen zo hoog op dat de laatste uitzending van het seizoen geschrapt is. Vanavond bij Op1 doet Genee zijn verhaal.

  • Eén blik naar de hemel en er is van alles te zien. Maar wat zien we nu eigenlijk precies? Meteoroloog Helga van Leur en wetenschapsjournalist Govert Schilling besloten daar voor eens en altijd antwoord op te geven in hun boek Dag & Nacht. Vanavond vertellen ze erover bij Op1.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: Wilfred Genee, Helga van Leur, Govert Schilling en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV