Alternatieve TT Assen betekent rentree voor Jan de Vries en Wil Hartog (video)

Alternatieve TT Assen betekent rentree voor Jan de Vries en Wil Hartog (video)

Alternatieve <em>TT Assen</em> betekent rentree voor <em>Jan de Vries</em> en <em>Wil Hartog</em> (video) Dit jaar ging de TT van Assen niet door vanwege de coronacrisis. En dat is dubbel zuur, want de race bestaat dit jaar 95 jaar. Dat laat de organisatie en de NOS echter niet zomaar aan zich voorbij gaan. Ze maakte een speciale reportage, waar zij onder meer spraken met Jan de Vries (drievoudig wereldkampioen) en Wil Hartog (winnaar van de TT Assen in 1977). Zij reden ook nog een ronde over het circuit, zoals te zien in bovenstaande video. Bekijk het fragment van NOS Sport hierboven. Je kunt de volledige reportage terugkijken bij Gids.tv. MotoGP TT van Assen: Maverick Viñales verrast met winst in Assen Bekijk deze video » GAMMA Racing Day van start gegaan op circuit Assen Bekijk deze video »
Autosport :
Alternatieve TT Assen betekent rentree voor Jan de Vries en Wil Hartog (video)

Dit jaar ging de TT van Assen niet door vanwege de coronacrisis. En dat is dubbel zuur, want de race bestaat dit jaar 95 jaar. Dat laat de organisatie en de NOS echter niet zomaar aan zich voorbij gaan.

Ze maakte een speciale reportage, waar zij onder meer spraken met Jan de Vries (drievoudig wereldkampioen) en Wil Hartog (winnaar van de TT Assen in 1977). Zij reden ook nog een ronde over het circuit, zoals te zien in bovenstaande video.

Bekijk het fragment van NOS Sport hierboven. Je kunt de volledige reportage terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Alternatieve TT Assen betekent rentree voor Jan de Vries en Wil Hartog (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV