Timor Steffens heeft heftige periode achter de rug: "Het was zo raar"

Timor Steffens heeft heftige periode achter de rug: "Het was zo raar"

Danser Timor Steffens heeft door het coronavirus lange tijd vastgezeten in Italië en is, nadat hij weken heeft geleefd in spanning, weer terug in Nederland. Hij reageert nu voor het eerst, bij Shownieuws.

De coronacrisis was ernstig in Italië, het was het eerste Europese land waar het virus uitbrak. Timor was daar voor de opnames van een dansprogramma: "Het was raar in Italië", vertelt Timor. "Ik heb het nog nooit meegemaakt, zo’n pandemic dat je thuis moet zitten. Het was veel heftiger in Italië."

<em>Timor Steffens</em> heeft heftige periode achter de rug: &quot;Het was zo raar&quot; Danser Timor Steffens heeft door het coronavirus lange tijd vastgezeten in Italië en is, nadat hij weken heeft geleefd in spanning, weer terug in Nederland. Hij reageert nu voor het eerst, bij Shownieuws. De coronacrisis was ernstig in Italië, het was het eerste Europese land waar het virus uitbrak. Timor was daar voor de opnames van een dansprogramma: "Het was raar in Italië", vertelt Timor. "Ik heb het nog nooit meegemaakt, zo’n pandemic dat je thuis moet zitten. Het was veel heftiger in Italië." Ook werd alles gecontroleerd en moest Timor zelfs een verklaring hebben wanneer hij naar zijn werk wilde gaan. "Als ik die niet had dan werd ik opgepakt of kreeg ik een boete." Bekijk het hele interview met Timor Steffens hierboven. Timor Steffens de sportschool uitgestuurd vanwege coronavirus Bekijk deze video » Video: Rico Verhoeven verslaat Timor Steffens keihard tijdens training Bekijk deze video »
Show :
Timor Steffens heeft heftige periode achter de rug: "Het was zo raar"

Ook werd alles gecontroleerd en moest Timor zelfs een verklaring hebben wanneer hij naar zijn werk wilde gaan. "Als ik die niet had dan werd ik opgepakt of kreeg ik een boete."

Bekijk het hele interview met Timor Steffens hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Timor Steffens heeft heftige periode achter de rug: "Het was zo raar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV