Op1: Diederik Gommers boos over kabinetsplan compensatie zorgpersoneel

Op1: Diederik Gommers boos over kabinetsplan compensatie zorgpersoneel

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op zondag 28 juni. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 28 juni terugkijken.

Intensivist Diederik Gommers was de afgelopen tijd de grote adviseur van het kabinet op het gebied van coronazorg, maar nu staat hij lijnrecht tegenover datzelfde kabinet. Hij is namelijk not amused over hun standpunt betreffende de compensatie voor het zorgpersoneel.

<em>Op1</em>: Diederik Gommers <em>boos</em> over kabinetsplan <em>compensatie zorgpersoneel</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op zondag 28 juni. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 28 juni terugkijken. Intensivist Diederik Gommers was de afgelopen tijd de grote adviseur van het kabinet op het gebied van coronazorg, maar nu staat hij lijnrecht tegenover datzelfde kabinet. Hij is namelijk not amused over hun standpunt betreffende de compensatie voor het zorgpersoneel. "Het staat in zo'n contrast. Ik word een beetje boos hiervan. We zouden het met deze crisis echt anders gaan doen, en dan dit... nee, nee", reageert Gommers na een fragment van premier Rutte gezien te hebben. "Kijk, economie is heel belangrijk en gezondheidszorg is daar ook van afhankelijk. Maar je kunt ook met elkaar het gesprek aangaan om een andere invulling aan het beroep te geven. Een waardering is o zo belangrijk." Bekijk het hele gesprek met Diederik Gommers hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Diederik Gommers boos over kabinetsplan compensatie zorgpersoneel

"Het staat in zo'n contrast. Ik word een beetje boos hiervan. We zouden het met deze crisis echt anders gaan doen, en dan dit... nee, nee", reageert Gommers na een fragment van premier Rutte gezien te hebben.

"Kijk, economie is heel belangrijk en gezondheidszorg is daar ook van afhankelijk. Maar je kunt ook met elkaar het gesprek aangaan om een andere invulling aan het beroep te geven. Een waardering is o zo belangrijk."

Bekijk het hele gesprek met Diederik Gommers hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Diederik Gommers boos over kabinetsplan compensatie zorgpersoneel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier