Wilfred Genee bij Op1 over ophef Veronica Inside: "Er ontstond paniek"

Wilfred Genee bij Op1 over ophef Veronica Inside: "Er ontstond paniek"

Wilfred Genee reageerde zondagavond op de ophef die ontstond na opmerkingen van Johan Derksen die door sommigen als racistisch werden gezien: "De tijden zijn wel een beetje aan het veranderen. Je kan wel zeggen dat je alles kunt blijven zeggen maar je kunt ook rekening houden met het sentiment dat op een gegeven moment speelt."

'Miljoen aan sponsorgeld verdampt'
Hij vertelde ook over de onrust die afgelopen week ontstond achter de schermen van het populaire programma: "Er verdampte in één weekend een miljoen euro sponsorgeld. De nieuwe sponsor haakte af en alle andere adverteerders gaven aan niet meer verder te gaan. Er ontstond een vorm van paniek."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op zondag 28 juni. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 28 juni terugkijken.

Wilfred Genee bij <em>Op1</em> over ophef Veronica Inside: &quot;Er ontstond paniek&quot; Wilfred Genee reageerde zondagavond op de ophef die ontstond na opmerkingen van Johan Derksen die door sommigen als racistisch werden gezien: "De tijden zijn wel een beetje aan het veranderen. Je kan wel zeggen dat je alles kunt blijven zeggen maar je kunt ook rekening houden met het sentiment dat op een gegeven moment speelt." 'Miljoen aan sponsorgeld verdampt'Hij vertelde ook over de onrust die afgelopen week ontstond achter de schermen van het populaire programma: "Er verdampte in één weekend een miljoen euro sponsorgeld. De nieuwe sponsor haakte af en alle andere adverteerders gaven aan niet meer verder te gaan. Er ontstond een vorm van paniek." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op zondag 28 juni. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 28 juni terugkijken. Alle fragmenten uit Op1 van 28 juni Vanavond in Op1: Wilfred Genee, Helga van Leur, Govert Schilling en meer Bekijk deze video » Op1: Diederik Gommers boos over kabinetsplan compensatie zorgpersoneel Bekijk deze video » Op1 gemist? Govert Schilling over heelal in coronatijd Bekijk deze video » Video: bijzonder einde Op1, Fidan Ekiz en Wilfred Genee willen iets zeggen maar worden afgekapt Bekijk deze video » Op1 gemist? Hans de Boer en Jeroen Pauw over economische situatie Curaçao Bekijk deze video » Zien: Op1-presentatrice Fidan Ekiz noemt Arie Boomsma NSB'er, bekijk het hele gesprek Bekijk deze video »
TV :
Wilfred Genee bij Op1 over ophef Veronica Inside: "Er ontstond paniek"

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee bij Op1 over ophef Veronica Inside: "Er ontstond paniek" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV