The Bay aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Bay aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Bay aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Tijdens de detectivezomer van de NPO is vanaf vanavond zes dagen achter elkaar de Britse detective The Bay te zien. De afleveringen zijn elke avond rond 22:15/22:40 uur te zien op NPO 2. VerbindingsofficierThe Bay speelt zich af in de Engelse kustplaats Morecambe Bay. Daar werkt brigadier Lisa Armstrong als verbindingsofficier. Daarmee is zij de link tussen families en het politie-onderzoek. SpoorloosWanneer tweelingbroer en -zus Holly en Dylan Meredith spoorloos verdwijnen, moet Lisa, samen met een onervaren collega, de zaak onderzoeken. Onthutsende ontdekkingAls alleenstaande moeder heeft ze het al niet makkelijk, en een onthutsende ontdekking maakt haar leven alleen maar ingewikkelder. Op NPO Plus kun je nu al het hele seizoen van The Bay kijken.
Uitzending :
The Bay aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tijdens de detectivezomer van de NPO is vanaf vanavond zes dagen achter elkaar de Britse detective The Bay te zien. De afleveringen zijn elke avond rond 22:15/22:40 uur te zien op NPO 2.

Verbindingsofficier
The Bay speelt zich af in de Engelse kustplaats Morecambe Bay. Daar werkt brigadier Lisa Armstrong als verbindingsofficier. Daarmee is zij de link tussen families en het politie-onderzoek.

Spoorloos
Wanneer tweelingbroer en -zus Holly en Dylan Meredith spoorloos verdwijnen, moet Lisa, samen met een onervaren collega, de zaak onderzoeken.

Onthutsende ontdekking
Als alleenstaande moeder heeft ze het al niet makkelijk, en een onthutsende ontdekking maakt haar leven alleen maar ingewikkelder.

Op NPO Plus kun je nu al het hele seizoen van The Bay kijken.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Bay aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV