Het mooiste meisje van de klas over terminaal zieke Juliette gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het mooiste meisje van de klas over terminaal zieke Juliette gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het mooiste meisje van de klas over terminaal zieke Juliette gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Het mooiste meisje van de klas wordt het bijzondere verhaal van Juliette verteld. Ze valt op school op door haar uitstraling én hippe modecreaties. Een succesvol leven wordt later dramatisch verstoord door een terminale ziekte. GezelligheidJuliette is in de jaren 70 de eyecatcher op haar school in Groningen. School heeft niet haar prioriteit. Gezelligheid is belangrijker en dat vinden haar vriendinnen ook, dus wordt er besloten om samen te blijven zitten. Grote regelaarAls ze in de Randstad een baan bij een hip, nieuw, Amerikaans modemerk krijgt, doet grote regelaar Juliette haar intrede. Alles wordt vanaf dan tot in de puntjes geregeld, zowel op het werk als privé. Ze laat zich dan ook niet zomaar versieren door een bekende Amsterdamse reclameman. LevensgelukUiteindelijk blijken zij de ideale combinatie en kan zij haar mans carrière nog meer laten ontplooien. Ze krijgen samen twee prachtige kinderen en bouwen een leven op in Amsterdam en Saint-Tropez. Hun levensgeluk wordt met zoveel mogelijk mensen gedeeld en het lijkt eindeloos. TerminaalDit geluk wordt echter wreed verstoord als niet alleen zij, maar ook haar man op dezelfde dag een verschrikkelijke diagnose krijgen. Ondanks deze periode laat Juliette haar hoofd zeker niet zakken. Als bekend wordt dat Juliette deelneemt aan het programma, is zij al terminaal ziek. Haar gezondheid gaat snel achteruit, maar ze wil hoe dan ook meewerken. Eerste beelden Het mooiste meisje van de klas over Charlotte Bekijk deze video » Eloise van Oranje's eerste interview bij Jeugdjournaal: ‘Heel normaal meisje’ (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Het mooiste meisje van de klas over terminaal zieke Juliette gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In deze aflevering van Het mooiste meisje van de klas wordt het bijzondere verhaal van Juliette verteld. Ze valt op school op door haar uitstraling én hippe modecreaties. Een succesvol leven wordt later dramatisch verstoord door een terminale ziekte.

Gezelligheid
Juliette is in de jaren 70 de eyecatcher op haar school in Groningen. School heeft niet haar prioriteit. Gezelligheid is belangrijker en dat vinden haar vriendinnen ook, dus wordt er besloten om samen te blijven zitten.

Grote regelaar
Als ze in de Randstad een baan bij een hip, nieuw, Amerikaans modemerk krijgt, doet grote regelaar Juliette haar intrede. Alles wordt vanaf dan tot in de puntjes geregeld, zowel op het werk als privé. Ze laat zich dan ook niet zomaar versieren door een bekende Amsterdamse reclameman.

Levensgeluk
Uiteindelijk blijken zij de ideale combinatie en kan zij haar mans carrière nog meer laten ontplooien. Ze krijgen samen twee prachtige kinderen en bouwen een leven op in Amsterdam en Saint-Tropez. Hun levensgeluk wordt met zoveel mogelijk mensen gedeeld en het lijkt eindeloos.

Terminaal
Dit geluk wordt echter wreed verstoord als niet alleen zij, maar ook haar man op dezelfde dag een verschrikkelijke diagnose krijgen. Ondanks deze periode laat Juliette haar hoofd zeker niet zakken. Als bekend wordt dat Juliette deelneemt aan het programma, is zij al terminaal ziek. Haar gezondheid gaat snel achteruit, maar ze wil hoe dan ook meewerken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Mooiste Meisje van de Klas
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het mooiste meisje van de klas over terminaal zieke Juliette gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV