Video: bijzonder einde Op1, Fidan Ekiz en Wilfred Genee willen iets zeggen maar worden afgekapt

Video: bijzonder einde Op1, Fidan Ekiz en Wilfred Genee willen iets zeggen maar worden afgekapt

De kijker van Op1 werd zondagavond op een erg bijzonder einde van de talkshow getrakteerd. Presentatrice Fidan Ekiz wilde nog wat zeggen maar wat dat precies was bleef onduidelijk: "Dat doen we wel na de uitzending..."

'Verbaasd'
Wellicht dat ze nog wat wilde toevoegen aan het gesprek dat ze net voerden met Wilfred Genee over Veronica Inside maar het zou ook kunnen dat ze iets wilde zeggen over de voorlopig laatste uitzending die ze samen met Jeroen Pauw presenteerde. Genee vindt het een bijzonder gesprek: "Ik zit er heel verbaasd naar te kijken maar het is goed." Als Pauw hem vervolgens vraagt waar hij dan verbaasd over is wordt het programma bruut afgebroken. Bekijk het betreffende moment hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op zondag 28 juni. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 28 juni terugkijken.

Video: bijzonder einde <em>Op1</em>, Fidan Ekiz en Wilfred Genee willen iets zeggen maar worden afgekapt De kijker van Op1 werd zondagavond op een erg bijzonder einde van de talkshow getrakteerd. Presentatrice Fidan Ekiz wilde nog wat zeggen maar wat dat precies was bleef onduidelijk: "Dat doen we wel na de uitzending..." 'Verbaasd'Wellicht dat ze nog wat wilde toevoegen aan het gesprek dat ze net voerden met Wilfred Genee over Veronica Inside maar het zou ook kunnen dat ze iets wilde zeggen over de voorlopig laatste uitzending die ze samen met Jeroen Pauw presenteerde. Genee vindt het een bijzonder gesprek: "Ik zit er heel verbaasd naar te kijken maar het is goed." Als Pauw hem vervolgens vraagt waar hij dan verbaasd over is wordt het programma bruut afgebroken. Bekijk het betreffende moment hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op zondag 28 juni. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 28 juni terugkijken. Alle fragmenten uit Op1 van 28 juni Vanavond in Op1: Wilfred Genee, Helga van Leur, Govert Schilling en meer Bekijk deze video » Op1: Diederik Gommers boos over kabinetsplan compensatie zorgpersoneel Bekijk deze video » Op1 gemist? Govert Schilling over heelal in coronatijd Bekijk deze video » Wilfred Genee bij Op1 over ophef Veronica Inside: "Er ontstond paniek" Bekijk deze video » Op1 gemist? Hans de Boer en Jeroen Pauw over economische situatie Curaçao Bekijk deze video » Zien: Op1-presentatrice Fidan Ekiz noemt Arie Boomsma NSB'er, bekijk het hele gesprek Bekijk deze video »
TV :
Video: bijzonder einde Op1, Fidan Ekiz en Wilfred Genee willen iets zeggen maar worden afgekapt

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: bijzonder einde Op1, Fidan Ekiz en Wilfred Genee willen iets zeggen maar worden afgekapt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen