Zien: Op1-presentatrice Fidan Ekiz noemt Arie Boomsma NSB'er, bekijk het hele gesprek

Zien: Op1-presentatrice Fidan Ekiz noemt Arie Boomsma NSB'er, bekijk het hele gesprek

Veronica Inside-presentator Wilfred Genee was op zondag 28 juni te gast in de talkshow Op1 om uit de doeken te doen hoe de rel rond zijn programma is ontstaan. Presentatrice Fidan Ekiz mengde zich ook in de discussie en had een duidelijke mening over onder anderen Arie Boomsma, die ze een NSB'er noemde.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 28 juni. Je kunt op Gids.tv ook de hele Op1-uitzending van 28 juni terugkijken.

Goede grap
Ekiz kiest sowieso een dapper perspectief, want in de uitzending van Op1 zei ze ook dat ze de grap van Derksen over Akwasi best goed vond. Hiermee gaat ze lijnrecht in tegen de algemene teneur in Nederland na het gewraakte fragment, want Derksen werd door vrijwel iedereen aan de schandpaal genageld vanwege zijn mislukte grap, waarin hij Akwasi voor Zwarte Piet uitmaakte.

Bekijk het gesprek met Wilfred Genee in Op1 hieronder. Het moment waarop Fidan Ekiz Arie Boomsma uitmaakt voor NSB'er is te zien vanaf 9:14. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Op1</em>-presentatrice Fidan Ekiz noemt <em>Arie Boomsma</em> NSB'er, bekijk het hele gesprek Veronica Inside-presentator Wilfred Genee was op zondag 28 juni te gast in de talkshow Op1 om uit de doeken te doen hoe de rel rond zijn programma is ontstaan. Presentatrice Fidan Ekiz mengde zich ook in de discussie en had een duidelijke mening over onder anderen Arie Boomsma, die ze een NSB'er noemde. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 28 juni. Je kunt op Gids.tv ook de hele Op1-uitzending van 28 juni terugkijken. Goede grapEkiz kiest sowieso een dapper perspectief, want in de uitzending van Op1 zei ze ook dat ze de grap van Derksen over Akwasi best goed vond. Hiermee gaat ze lijnrecht in tegen de algemene teneur in Nederland na het gewraakte fragment, want Derksen werd door vrijwel iedereen aan de schandpaal genageld vanwege zijn mislukte grap, waarin hij Akwasi voor Zwarte Piet uitmaakte. Bekijk het gesprek met Wilfred Genee in Op1 hieronder. Het moment waarop Fidan Ekiz Arie Boomsma uitmaakt voor NSB'er is te zien vanaf 9:14. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Op1-presentatrice Fidan Ekiz noemt Arie Boomsma NSB'er, bekijk het hele gesprek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier