Zien: agressieve vrouw zoekt in Den Haag confrontatie met agent

Zien: agressieve vrouw zoekt in Den Haag confrontatie met agent

Opmerkelijke beelden uit Den Haag. Ondanks dat er door burgemeester Remkes een demonstratieverbod was afgekondigd waren er toch de nodige demonstranten op te been om te demonstreren tegen de coronamaatregelen. Een emotionele vrouw zocht duidelijk de confrontatie op met een aanwezige politieagent: "Sodeflikker op, debiel", roept ze hem toe.

Geduw
De agent voelt zich genoodzaakt haar een kleine duw te geven en in plaats van gewoon te vertrekken blijft ze ruzie zoeken: "Durf je wel. Met z'n hoevelen zijn jullie. Dan durf je wel he." Ondertussen komen veel andere demonstranten en fotografen op het voorval af. Bekijk de beelden hieronder.

Zien: agressieve vrouw zoekt in Den Haag confrontatie met agent Opmerkelijke beelden uit Den Haag. Ondanks dat er door burgemeester Remkes een demonstratieverbod was afgekondigd waren er toch de nodige demonstranten op te been om te demonstreren tegen de coronamaatregelen. Een emotionele vrouw zocht duidelijk de confrontatie op met een aanwezige politieagent: "Sodeflikker op, debiel", roept ze hem toe. GeduwDe agent voelt zich genoodzaakt haar een kleine duw te geven en in plaats van gewoon te vertrekken blijft ze ruzie zoeken: "Durf je wel. Met z'n hoevelen zijn jullie. Dan durf je wel he." Ondertussen komen veel andere demonstranten en fotografen op het voorval af. Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook Bekijk arrestaties op het Malieveld, zondag 28 juni Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: agressieve vrouw zoekt in Den Haag confrontatie met agent

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: agressieve vrouw zoekt in Den Haag confrontatie met agent of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen