Een reactie van de feestvierende Carlijn Achtereekte, winnares 3 km schaatsen

Een reactie van de feestvierende Carlijn Achtereekte, winnares 3 km schaatsen

Een reactie van de feestvierende Carlijn Achtereekte, winnares 3 km schaatsen Op magistrale wijze heeft Carlijn Achtereekte goud veroverd op de Olympische Winterspelen in Peyongchang. Op de 3000 meter schaatsen voor vrouwen reed ze naar de snelste tijd. Ireen Wust en Antoinette de Jong maakten het 'oranje' podium compleet. In het Holland Heineken Huis werden de medaillewinaars gehuldigd en geeft de kersverse olympisch kampioene een reactie voor de camera.
Olympische Spelen :

Op magistrale wijze heeft Carlijn Achtereekte goud veroverd op de Olympische Winterspelen in Peyongchang. Op de 3000 meter schaatsen voor vrouwen reed ze naar de snelste tijd. Ireen Wust en Antoinette de Jong maakten het 'oranje' podium compleet. In het Holland Heineken Huis werden de medaillewinaars gehuldigd en geeft de kersverse olympisch kampioene een reactie voor de camera.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Een reactie van de feestvierende Carlijn Achtereekte, winnares 3 km schaatsen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: vrouwen, goud, oranje, schaatsen, ireen wüst, olympische winterspelen, heineken, antoinette de jong, podium, 3000 meter, reactie, carlijn achtereekte


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV