Verdachten flatbrand Arnhem wel schuldig maar krijgen geen straf (video)

Verdachten flatbrand Arnhem wel schuldig maar krijgen geen straf (video)

De rechter heeft uitspraak gedaan in de zaak tegen de twee jonge jongens die op Nieuwsjaarsdag verantwoordelijk waren voor een fatale flatbrand in Arnhem, waarbij een vader en zijn 4-jarige zoontje om het leven kwamen. De rechter verklaart de verdachten, die destijds 12 en 13 jaar oud waren, wel schuldig, maar legt hen geen straf op.

Verdachten voelen zich schuldig
Volgens de rechter, die zichtbaar geëmotioneerd was door de zaak, is de brand niet doelbewust aangestoken. Ze hebben geen strafblad, zijn niet agressief en doen het goed op school. Daarnaast hebben de jongens na hun arrestatie veel meegemaakt en voelen zich allebei heel erg schuldig. Dit is voor de rechter reden genoeg om geen verdere straffen op te leggen.

Bekijk de uitspraak van de rechter in de video van het AD hieronder.

Verdachten <em>flatbrand</em> Arnhem wel schuldig maar krijgen geen straf (video) De rechter heeft uitspraak gedaan in de zaak tegen de twee jonge jongens die op Nieuwsjaarsdag verantwoordelijk waren voor een fatale flatbrand in Arnhem, waarbij een vader en zijn 4-jarige zoontje om het leven kwamen. De rechter verklaart de verdachten, die destijds 12 en 13 jaar oud waren, wel schuldig, maar legt hen geen straf op. Verdachten voelen zich schuldigVolgens de rechter, die zichtbaar geëmotioneerd was door de zaak, is de brand niet doelbewust aangestoken. Ze hebben geen strafblad, zijn niet agressief en doen het goed op school. Daarnaast hebben de jongens na hun arrestatie veel meegemaakt en voelen zich allebei heel erg schuldig. Dit is voor de rechter reden genoeg om geen verdere straffen op te leggen. Bekijk de uitspraak van de rechter in de video van het AD hieronder. Bekijk ook Drama: Vader en zoontje (4 jaar) overleden bij brand in flat Bekijk deze video » Verdachten tragische flatbrand hangt 60 uur werkstraf boven het hoofd (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Verdachten flatbrand Arnhem wel schuldig maar krijgen geen straf (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Verdachten flatbrand Arnhem wel schuldig maar krijgen geen straf (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV