Veiling 5G kan Nederland 900 miljoen euro opleveren: zo werkt het (video)

Veiling 5G kan Nederland 900 miljoen euro opleveren: zo werkt het (video)

Vandaag is een grote dag voor de uitrol van het nieuwe 5G-netwerk. De 5G-frequenties worden vandaag namelijk geveild. Telecomaanbieders moeten een zogenaamde frequentieband zien te bemachtigen om dit netwerk aan te kunnen bieden aan klanten en tasten daarvoor diep in de buidel.

900 miljoen euro
Tech-expert Ben van der Burg vertelt in Goedemorgen Nederland dat deze veiling zo'n 900 miljoen euro op zal leveren voor de Nederlandse staat. Welk bedrag er precies uitgegeven gaat worden, hangt af van deelnemende aanbieders KPN, T-Mobile en VodafoneZiggo. Maar hoe werkt zo'n veiling nu eigenlijk precies? En wat hebben we eigenlijk aan dit nieuwe netwerk? Van der Burg legt het haarfijn uit.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland over de 5G-veiling hieronder.

Veiling <em>5G</em> kan Nederland 900 miljoen euro opleveren: zo werkt het (video) Vandaag is een grote dag voor de uitrol van het nieuwe 5G-netwerk. De 5G-frequenties worden vandaag namelijk geveild. Telecomaanbieders moeten een zogenaamde frequentieband zien te bemachtigen om dit netwerk aan te kunnen bieden aan klanten en tasten daarvoor diep in de buidel. 900 miljoen euroTech-expert Ben van der Burg vertelt in Goedemorgen Nederland dat deze veiling zo'n 900 miljoen euro op zal leveren voor de Nederlandse staat. Welk bedrag er precies uitgegeven gaat worden, hangt af van deelnemende aanbieders KPN, T-Mobile en VodafoneZiggo. Maar hoe werkt zo'n veiling nu eigenlijk precies? En wat hebben we eigenlijk aan dit nieuwe netwerk? Van der Burg legt het haarfijn uit. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland over de 5G-veiling hieronder. Bekijk ook 5G-netwerk mag verder uitgerold worden, bekijk de uitspraak van de rechter Bekijk deze video » NOS Stories: meer voorlichting over 5G noodzakelijk, aldus gemeenten Bekijk deze video »
TV :
Veiling 5G kan Nederland 900 miljoen euro opleveren: zo werkt het (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veiling 5G kan Nederland 900 miljoen euro opleveren: zo werkt het (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV