Bizarre beelden: demonstranten in St. Louis onder schot gehouden door echtpaar

Bizarre beelden: demonstranten in St. Louis onder schot gehouden door echtpaar

Hoe meer beelden er opduiken uit de Verenigde Staten, hoe gekker het land lijkt te worden. In een nieuwe video is te zien hoe Black Lives Matter-demonstranten een privéterrein betreden, waarna ze onder schot worden gehouden door een echtpaar.

Geweren
Wanneer de demonstranten door een hek lopen komen ze op het land van een particulier terecht. Hij en zijn vrouw bedenken zich geen moment: de vrouw komt met een revolver in de hand naar buiten, terwijl de man een veel groter geweer vasthoudt, die wel wat weg lijkt te hebben van een kalasjnikov. Uiteindelijk raakt niemand gewond bij het incident, maar dat maakt het niet minder bizar.

Bekijk de bizarre beelden hieronder.

Bizarre beelden: demonstranten in <em>St. Louis</em> onder schot gehouden door echtpaar Hoe meer beelden er opduiken uit de Verenigde Staten, hoe gekker het land lijkt te worden. In een nieuwe video is te zien hoe Black Lives Matter-demonstranten een privéterrein betreden, waarna ze onder schot worden gehouden door een echtpaar. GewerenWanneer de demonstranten door een hek lopen komen ze op het land van een particulier terecht. Hij en zijn vrouw bedenken zich geen moment: de vrouw komt met een revolver in de hand naar buiten, terwijl de man een veel groter geweer vasthoudt, die wel wat weg lijkt te hebben van een kalasjnikov. Uiteindelijk raakt niemand gewond bij het incident, maar dat maakt het niet minder bizar. Bekijk de bizarre beelden hieronder. Bekijk ook Man trekt pistool tijdens verkeersruzie en dreigt filmer te vermoorden (video) Bekijk deze video » Historische beelden uit Mississippi: racistische vlag wordt weggehaald Bekijk deze video »
Buitenland :
Bizarre beelden: demonstranten in St. Louis onder schot gehouden door echtpaar

Bekijk hier alle video's en artikelen van Vranckx
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden: demonstranten in St. Louis onder schot gehouden door echtpaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen