Annemiek uit Boer zoekt Vrouw is smoorverliefd: dit is haar nieuwe vriend (video)

Annemiek uit Boer zoekt Vrouw is smoorverliefd: dit is haar nieuwe vriend (video)

Boerin Annemiek deed mee aan het meest recente seizoen van Boer zoekt Vrouw, maar dat was geen groot succes. De boerin bleef uiteindelijk alleen over, ondanks de honderden brieven die ze ontving. Gelukkig heeft ze maanden later toch de liefde gevonden.

Afstand geen probleem
Tegenover RTL Boulevard vertelt de dolgelukkige Annemiek dat ze smoorverliefd is op Charlie. Charlie reageerde op een post op Instagram van Annemiek. Daarna trok hij zijn stoute schoenen aan stuurde de boerin een berichtje. Het kersverse stel woont wel ver uit elkaar, maar dat zien ze allebei vooralsnog niet als een probleem.

Bekijk de video van RTL Boulevard met boerin Annemiek hieronder.

Annemiek uit <em>Boer zoekt Vrouw</em> is smoorverliefd: dit is haar nieuwe vriend (video) Boerin Annemiek deed mee aan het meest recente seizoen van Boer zoekt Vrouw, maar dat was geen groot succes. De boerin bleef uiteindelijk alleen over, ondanks de honderden brieven die ze ontving. Gelukkig heeft ze maanden later toch de liefde gevonden. Afstand geen probleemTegenover RTL Boulevard vertelt de dolgelukkige Annemiek dat ze smoorverliefd is op Charlie. Charlie reageerde op een post op Instagram van Annemiek. Daarna trok hij zijn stoute schoenen aan stuurde de boerin een berichtje. Het kersverse stel woont wel ver uit elkaar, maar dat zien ze allebei vooralsnog niet als een probleem. Bekijk de video van RTL Boulevard met boerin Annemiek hieronder. Bekijk ook Boer Zoekt Vrouw: Annemiek overladen met post van 633 mannen Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: ongemakkelijk en emotioneel afscheid Annemiek en Erik Bekijk deze video »
BZV :
Annemiek uit Boer zoekt Vrouw is smoorverliefd: dit is haar nieuwe vriend (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Annemiek uit Boer zoekt Vrouw is smoorverliefd: dit is haar nieuwe vriend (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen