Album Black Is King van Beyoncé vanaf 31 juli op Disney+, bekijk de eerste beelden

Album Black Is King van Beyoncé vanaf 31 juli op Disney+, bekijk de eerste beelden

Fans van Beyoncé moeten nog even geduld hebben, maar op 31 juli brengt de wereldster een spectaculair audiovisueel album uit. Het album Black Is King is geïnspireerd op de live-action versie van The Lion King, waar Beyoncé de stem van Nala insprak en muziek voor maakte.

Ode aan zwarte mens
De zangeres heeft alle touwtjes van het album zelf in handen, want ze is de schrijver, regisseur én producer van het project. Het album is ook vooral een ode aan de zwarte mens en is daarom in deze tijd dus relevanter dan ooit. Beyoncé wil met het album elementen uit de zwarte geschiedenis en Afrikaanse traditie presenteren.

Het album Black Is King van Beyoncé is vanaf 31 juli te streamen via Disney+.

Album <em>Black Is King</em> van Beyoncé vanaf 31 juli op <em>Disney+</em>, bekijk de eerste beelden Fans van Beyoncé moeten nog even geduld hebben, maar op 31 juli brengt de wereldster een spectaculair audiovisueel album uit. Het album Black Is King is geïnspireerd op de live-action versie van The Lion King, waar Beyoncé de stem van Nala insprak en muziek voor maakte. Ode aan zwarte mensDe zangeres heeft alle touwtjes van het album zelf in handen, want ze is de schrijver, regisseur én producer van het project. Het album is ook vooral een ode aan de zwarte mens en is daarom in deze tijd dus relevanter dan ooit. Beyoncé wil met het album elementen uit de zwarte geschiedenis en Afrikaanse traditie presenteren. Het album Black Is King van Beyoncé is vanaf 31 juli te streamen via Disney+. Bekijk ook Prins Harry krijgt advies van Jay-Z bij première van The Lion King Bekijk deze video » The Lion King nu al populairste 'animatiefilm' allertijden Bekijk deze video »
Muziek :
Album Black Is King van Beyoncé vanaf 31 juli op Disney+, bekijk de eerste beelden

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Album Black Is King van Beyoncé vanaf 31 juli op Disney+, bekijk de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV