Adverteerders boycotten Facebook door racisme en haatberichten (video)

Adverteerders boycotten Facebook door racisme en haatberichten (video)

Facebook ligt behoorlijk onder vuur, omdat het bedrijf te weinig in zou grijpen tegen racistische posts en fake news berichten. Grote adverteerders als Levi's, Unilever en Coca Cola boycotten Facebook nu tijdelijk. De boycot heeft grote gevolgen voor het bedrijf van Mark Zuckerberg, zo meldt beursanalist van Actiam Corné van Zeijl in gesprek met De Telegraaf.

Bekijk de video van De Telegraaf over de boycot van Facebook hieronder.

Adverteerders boycotten <em>Facebook</em> door racisme en haatberichten (video) Facebook ligt behoorlijk onder vuur, omdat het bedrijf te weinig in zou grijpen tegen racistische posts en fake news berichten. Grote adverteerders als Levi's, Unilever en Coca Cola boycotten Facebook nu tijdelijk. De boycot heeft grote gevolgen voor het bedrijf van Mark Zuckerberg, zo meldt beursanalist van Actiam Corné van Zeijl in gesprek met De Telegraaf. Bekijk de video van De Telegraaf over de boycot van Facebook hieronder. Bekijk ook Witte Huis verdedigt Donald Trump: 'Term Kung Flu is niet racistisch' (video) Bekijk deze video » Video: bekijk verwijderd Golden Girls-fragment, dat racistisch zou zijn Bekijk deze video »
Nieuws :
Adverteerders boycotten Facebook door racisme en haatberichten (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Adverteerders boycotten Facebook door racisme en haatberichten (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV