Hilarisch: duif van Bram Krikke wordt na vrijlating uit de lucht geschoten

Hilarisch: duif van Bram Krikke wordt na vrijlating uit de lucht geschoten

Radio-dj Bram Krikke, werkzaam bij SLAM! FM, is al jaren een fenomeen op social media. Hij verblijdt zijn volgers met tal van hilarische filmpjes en ook nu heeft hij weer toegeslagen met een filmpje over zijn duif André.

Vrijgelaten
Een paar weken geleden vloog er een duif tegen zijn raam, maar die werd door Krikke eigenhandig opgelapt. Nu is het tijd om het dier weer de wijde wereld in te sturen, maar wanneer Krikke de duif vanaf zijn balkon vrijlaat, is het een wel erg kort leven beschoren... Hij wordt namelijk uit de lucht geschoten.

Bekijk het hilarische filmpje van Bram Krikke hieronder.

Hilarisch: duif van <em>Bram Krikke</em> wordt na vrijlating uit de lucht geschoten Radio-dj Bram Krikke, werkzaam bij SLAM! FM, is al jaren een fenomeen op social media. Hij verblijdt zijn volgers met tal van hilarische filmpjes en ook nu heeft hij weer toegeslagen met een filmpje over zijn duif André. VrijgelatenEen paar weken geleden vloog er een duif tegen zijn raam, maar die werd door Krikke eigenhandig opgelapt. Nu is het tijd om het dier weer de wijde wereld in te sturen, maar wanneer Krikke de duif vanaf zijn balkon vrijlaat, is het een wel erg kort leven beschoren... Hij wordt namelijk uit de lucht geschoten. Bekijk het hilarische filmpje van Bram Krikke hieronder. Bekijk ook Temptation Island introduceert Bram Krikke als nieuwe verleidster (video) Bekijk deze video » Hilarisch: Bram Krikke doet mee mee met Adam zoekt Eva, ontmoet Tony Star Bekijk deze video »
Entertainment :
Hilarisch: duif van Bram Krikke wordt na vrijlating uit de lucht geschoten

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarisch: duif van Bram Krikke wordt na vrijlating uit de lucht geschoten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV