Schokkende beelden: mortieraanval in Afghanistan veroorzaakt tientallen doden

Schokkende beelden: mortieraanval in Afghanistan veroorzaakt tientallen doden

LET OP: onderstaande beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

In Afghanistan is een aanslag gepleegd waarbij zeker 23 burgers zijn omgekomen. Op een veemarkt vond een mortieraanval plaats en ontplofte er een autobom, zo melden lokale Afghaanse autoriteiten. Ook kinderen zijn omgekomen bij de aanslag.

Taliban en Afghaans leger geven elkaar de schuld
Het is nog niet duidelijk bij wie de aanslag precies vandaan komt. De Taliban en het Afghaanse leger geven elkaar de schuld. De gouverneur van Helmand, waar de aanslag plaatsvond, geeft aan dat de motieren door de Taliban zijn afgevuurd.

Bekijk de schokkende beelden van de NOS over de aanslag in Afghanistan hieronder.

Schokkende beelden: mortieraanval in <em>Afghanistan</em> veroorzaakt tientallen doden LET OP: onderstaande beelden kunnen als schokkend worden ervaren. In Afghanistan is een aanslag gepleegd waarbij zeker 23 burgers zijn omgekomen. Op een veemarkt vond een mortieraanval plaats en ontplofte er een autobom, zo melden lokale Afghaanse autoriteiten. Ook kinderen zijn omgekomen bij de aanslag. Taliban en Afghaans leger geven elkaar de schuldHet is nog niet duidelijk bij wie de aanslag precies vandaan komt. De Taliban en het Afghaanse leger geven elkaar de schuld. De gouverneur van Helmand, waar de aanslag plaatsvond, geeft aan dat de motieren door de Taliban zijn afgevuurd. Bekijk de schokkende beelden van de NOS over de aanslag in Afghanistan hieronder. Bekijk ook Dode door schietpartij in Louisville bij protest, bekijk de schokkende beelden Bekijk deze video » Schokkende beelden: terroristen openen aanval op beursgebouw in Pakistan Bekijk deze video »
Nieuws :
Schokkende beelden: mortieraanval in Afghanistan veroorzaakt tientallen dodenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV