Atleet Roelf B. krijgt vijf jaar cel door drugshandel op Hongaars festival (video)

Atleet Roelf B. krijgt vijf jaar cel door drugshandel op Hongaars festival (video)

Roelf B., de atleet die vorig jaar op het Hongaarse festival Sziget werd opgepakt voor drugshandel, heeft een celstraf van vijf jaar gekregen. Zijn vriend Gert-Jan N. kreeg dezelfde straf te horen. Het Hongaarse Openbaar Ministerie vindt dit echter te laag en gaat in hoger beroep.

Straatwaarde van 300.000 euro
B. en zijn vriend werden op het festival opgepakt voor het verkopen van drugs. Uiteindelijk ging het om 6700 xtc-pillen en 461 joints. De straatwaarde zou in totaal ongeveer 300.000 euro zijn. De verdachten mogen het hoger beroep in huisarrest afwachten.

Bekijk de video van De Telegraaf over de uitspraak tegen Roelf B. hieronder.

Atleet <em>Roelf B.</em> krijgt vijf jaar cel door drugshandel op Hongaars festival (video) Roelf B., de atleet die vorig jaar op het Hongaarse festival Sziget werd opgepakt voor drugshandel, heeft een celstraf van vijf jaar gekregen. Zijn vriend Gert-Jan N. kreeg dezelfde straf te horen. Het Hongaarse Openbaar Ministerie vindt dit echter te laag en gaat in hoger beroep. Straatwaarde van 300.000 euroB. en zijn vriend werden op het festival opgepakt voor het verkopen van drugs. Uiteindelijk ging het om 6700 xtc-pillen en 461 joints. De straatwaarde zou in totaal ongeveer 300.000 euro zijn. De verdachten mogen het hoger beroep in huisarrest afwachten. Bekijk de video van De Telegraaf over de uitspraak tegen Roelf B. hieronder. Bekijk ook Hongaarse advocaat over Roelf B.: 'Laagste gevangenisstraf drugshandel tussen twee en vijf jaar' Bekijk deze video » Vader opgepakte Roelf B.: "Je leeft in een nachtmerrie" Bekijk deze video »
Nieuws :
Atleet Roelf B. krijgt vijf jaar cel door drugshandel op Hongaars festival (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Atleet Roelf B. krijgt vijf jaar cel door drugshandel op Hongaars festival (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV