Evenblij maakt vrienden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Evenblij maakt vrienden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Evenblij maakt vrienden gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de derde en laatste compilatie-aflevering met de leukste gesprekken uit de afgelopen seizoenen van Evenblij maakt Vrienden, zijn onder andere de bezoekjes aan zanger Frans Bauer, acteur Tom Waes en atlete Dafne Schippers te zien. Frans BauerIn een zeldzaam persoonlijk gesprek vertelt Frans Bauer over zijn gezin en zijn overleden vader. Frank gaat met Frans mee als hij zijn zoon opzoekt aan de Erasmus Universiteit, waar hij student is, een wereld die voor Frans Bauer helemaal nieuw is. Tom WaesMet Tom Waes is Frank op de set van de Netflix-hitserie Undercover. Het Belgische wonderkind vertelt hoe hij met vallen en opstaan opklom tot acteur, presentator én zanger. Dafne SchippersOok gaat Frank een dag mee in het keiharde trainingsleven van superatlete Dafne Schippers, die alles moet opofferen om haar plek aan de wereldtop te bewaren. Gijs Naber en Thekla ReutenEn voor het eerst samen vertellen de internationaal gevierde acteurs en partners Gijs Naber en Thekla Reuten hoe het noodlot hen samenbracht. Evenblij Maakt Vrienden: Mariska waarschuwt Frans Bauer voor midlifecrisis Bekijk deze video » Dafne Schippers doet alles wat God verboden heeft in Evenblij maakt vrienden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In de derde en laatste compilatie-aflevering met de leukste gesprekken uit de afgelopen seizoenen van Evenblij maakt Vrienden, zijn onder andere de bezoekjes aan zanger Frans Bauer, acteur Tom Waes en atlete Dafne Schippers te zien.

Frans Bauer
In een zeldzaam persoonlijk gesprek vertelt Frans Bauer over zijn gezin en zijn overleden vader. Frank gaat met Frans mee als hij zijn zoon opzoekt aan de Erasmus Universiteit, waar hij student is, een wereld die voor Frans Bauer helemaal nieuw is.

Tom Waes
Met Tom Waes is Frank op de set van de Netflix-hitserie Undercover. Het Belgische wonderkind vertelt hoe hij met vallen en opstaan opklom tot acteur, presentator én zanger.

Dafne Schippers
Ook gaat Frank een dag mee in het keiharde trainingsleven van superatlete Dafne Schippers, die alles moet opofferen om haar plek aan de wereldtop te bewaren.

Gijs Naber en Thekla Reuten
En voor het eerst samen vertellen de internationaal gevierde acteurs en partners Gijs Naber en Thekla Reuten hoe het noodlot hen samenbracht.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Evenblij maakt vrienden
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Evenblij maakt vrienden gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV