Help, mijn borsten staan online gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Help, mijn borsten staan online gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Help, mijn borsten staan online gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de vierdelige documentaireserie 'Help, mijn borsten staan online' onderzoekt Evi Hanssen de duistere kant van het internet. Elke aflevering gaat over een van de volgende fenomenen: sexting, grooming, catfishing en sextortion. Pikante selfiesDaarover gaat Evi in gesprek met slachtoffers, daders, ouders en specialisten. In de huidige digitale wereld komt het regelmatig voor dat pikante selfies plots niet meer privé zijn, de lieve jongen die met je dochter aan het chatten is ineens een man van 57 jaar blijkt te zijn en dat die ene gênante foto het perfecte middel blijkt te zijn om je een paar honderd of duizend euro af te persen. SextingDeze eerste aflevering gaat over sexting. Dat is, zeker voor jongeren, allang geen taboe meer. Erover praten juist wel. Drie meisjes doen dat nu wel. Van de ene dag op de andere stortte hun wereld in elkaar. De hele school zag hun borsten. ImpactOok de daders komen aan het woord, want opvallend genoeg beseffen zij vaak niet wat de impact van hun daden is en wat ze riskeren. Evi Hanssen tast de grenzen af. 5 Uur Live: Kim Holland vertelt hoe ze kinderen seksuele voorlichting geeft Bekijk deze video » NOS Stories: Wordt ‘sekschatten’ met minderjarigen binnenkort strafbaar? Bekijk deze video »
Uitzending :
Help, mijn borsten staan online gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In de vierdelige documentaireserie 'Help, mijn borsten staan online' onderzoekt Evi Hanssen de duistere kant van het internet. Elke aflevering gaat over een van de volgende fenomenen: sexting, grooming, catfishing en sextortion.

Pikante selfies
Daarover gaat Evi in gesprek met slachtoffers, daders, ouders en specialisten. In de huidige digitale wereld komt het regelmatig voor dat pikante selfies plots niet meer privé zijn, de lieve jongen die met je dochter aan het chatten is ineens een man van 57 jaar blijkt te zijn en dat die ene gênante foto het perfecte middel blijkt te zijn om je een paar honderd of duizend euro af te persen.

Sexting
Deze eerste aflevering gaat over sexting. Dat is, zeker voor jongeren, allang geen taboe meer. Erover praten juist wel. Drie meisjes doen dat nu wel. Van de ene dag op de andere stortte hun wereld in elkaar. De hele school zag hun borsten.

Impact
Ook de daders komen aan het woord, want opvallend genoeg beseffen zij vaak niet wat de impact van hun daden is en wat ze riskeren. Evi Hanssen tast de grenzen af.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Help, mijn borsten staan online gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV