Schokkende beelden: bejaarde Golden State Killer Joseph DeAngelo bekent 13 moorden

Schokkende beelden: bejaarde Golden State Killer Joseph DeAngelo bekent 13 moorden

Schokkende beelden: bejaarde <em>Golden State Killer</em> Joseph DeAngelo bekent 13 moorden Schokkende beelden uit de Verenigde Staten. Daar bekende seriemoordenaar Joseph DeAngelo, de 'Golden State Killer' die in de jaren zeventig en tachtig het gesprek van de dag was in Californië, zeker dertien moorden. De inmiddels bejaarde DeAngelo leek zich nauwelijks bewust van de consequenties van zijn uitspraken, maar hiermee lijkt de zaak wel opgelost. Bekijk in de video hierboven hoe DeAngelo één van de moorden opbiecht. Bekijk ook Seriemoordenaar Samuel Little onthult lachend nare details:"Ik trok haar het water in" Bekijk deze video » Marc Dutroux ontkent schuld aan ontvoering en moord, bekijk de bizarre beelden Bekijk deze video »
Buitenland :
Schokkende beelden: bejaarde Golden State Killer Joseph DeAngelo bekent 13 moorden

Schokkende beelden uit de Verenigde Staten. Daar bekende seriemoordenaar Joseph DeAngelo, de 'Golden State Killer' die in de jaren zeventig en tachtig het gesprek van de dag was in Californië, zeker dertien moorden. De inmiddels bejaarde DeAngelo leek zich nauwelijks bewust van de consequenties van zijn uitspraken, maar hiermee lijkt de zaak wel opgelost.

Bekijk in de video hierboven hoe DeAngelo één van de moorden opbiecht.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schokkende beelden: bejaarde Golden State Killer Joseph DeAngelo bekent 13 moorden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier