Rachel Hazes spant rechtzaak aan tegen hartsvriendin Marieke van Beek (video)

Rachel Hazes spant rechtzaak aan tegen hartsvriendin Marieke van Beek (video)

Rachel Hazes moet dealen met een flinke tegenvaller. Ze kwam in conflict met goede vriendin en zakenpartner Marieke van Beek en spande een rechtzaak tegen haar aan. Advocaat Bernhard Tomlow vertelt in deze video hoe dit is verlopen.

Hartsvriendinnen
Jarenlang waren de twee echte hartsvriendinnen. De vriendschap ging zo ver dat Rachel Marieke in 2016 aanbiedt om in één van haar appartementen in Vinkeveen te gaan wonen, en deze van haar voor een vast bedrag kan huren.

Slepend conflict
Vier jaar later is de hechte relatie tussen de twee bekoeld en raken ze verwikkeld in een slepend conflict over de betaling van de huur. Rachel beweert dat Marieke de huur lange tijd niet betaald heeft, en spant een kort geding aan. Ze eist ruim 30.000 euro, maar Marieke is het daar niet mee eens. Zij stelt dat ze in 2016 een bedrag van 9000 euro heeft geleend aan haar baas en vriendin, die toen in geldnood zat. Het bedrag is later verrekend met de huur.

Pijnlijk
De rechter gaat mee in het verhaal van Marieke en Rachel moet zelf opdraaien voor de kosten van de rechtzaak. De advocaat van Rachel liet weten dat het pijnlijk was dat Marieke haar vriendin op 'zo'n onjuiste wijze' afschilderde.

Bekijk hier de video van Shownieuws.

<em>Rachel Hazes</em> spant rechtzaak aan tegen hartsvriendin Marieke van Beek (video) Rachel Hazes moet dealen met een flinke tegenvaller. Ze kwam in conflict met goede vriendin en zakenpartner Marieke van Beek en spande een rechtzaak tegen haar aan. Advocaat Bernhard Tomlow vertelt in deze video hoe dit is verlopen. HartsvriendinnenJarenlang waren de twee echte hartsvriendinnen. De vriendschap ging zo ver dat Rachel Marieke in 2016 aanbiedt om in één van haar appartementen in Vinkeveen te gaan wonen, en deze van haar voor een vast bedrag kan huren. Slepend conflictVier jaar later is de hechte relatie tussen de twee bekoeld en raken ze verwikkeld in een slepend conflict over de betaling van de huur. Rachel beweert dat Marieke de huur lange tijd niet betaald heeft, en spant een kort geding aan. Ze eist ruim 30.000 euro, maar Marieke is het daar niet mee eens. Zij stelt dat ze in 2016 een bedrag van 9000 euro heeft geleend aan haar baas en vriendin, die toen in geldnood zat. Het bedrag is later verrekend met de huur. PijnlijkDe rechter gaat mee in het verhaal van Marieke en Rachel moet zelf opdraaien voor de kosten van de rechtzaak. De advocaat van Rachel liet weten dat het pijnlijk was dat Marieke haar vriendin op 'zo'n onjuiste wijze' afschilderde. Bekijk hier de video van Shownieuws. Shownieuws: Roxeanne Hazes komt haar foto's tegen op fetish-website WikiFeet Bekijk deze video » Zien: Roxeanne Hazes deelt bijzonder interview dat haar vader André met haar deed Bekijk deze video »
Entertainment :
Rachel Hazes spant rechtzaak aan tegen hartsvriendin Marieke van Beek (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rachel Hazes spant rechtzaak aan tegen hartsvriendin Marieke van Beek (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV