Automobilisten verbijsterd door mogelijke spitsheffing (video)

Automobilisten verbijsterd door mogelijke spitsheffing (video)

Volgens het Centraal Planbureau en het Planbureau voor de Leefomgeving zou een spitsheffing kunnen helpen de files op de weg te verminderen. Automobilisten die in de spits op de weg rijden, zouden dan meer moeten gaan betalen. De Telegraaf vroeg automobilisten om hun reactie op de plannen en die waren bepaald niet enthousiast.

Bekijk de video van De Telegraaf met de reacties van de automobilisten hieronder.

Automobilisten verbijsterd door mogelijke <em>spitsheffing</em> (video) Volgens het Centraal Planbureau en het Planbureau voor de Leefomgeving zou een spitsheffing kunnen helpen de files op de weg te verminderen. Automobilisten die in de spits op de weg rijden, zouden dan meer moeten gaan betalen. De Telegraaf vroeg automobilisten om hun reactie op de plannen en die waren bepaald niet enthousiast. Bekijk de video van De Telegraaf met de reacties van de automobilisten hieronder. Bekijk ook WNL op Zondag: Minister van Nieuwenhuizen: ‘Blijf permanent thuiswerken’ Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: is het fileprobleem in Nederland definitief opgelost? Bekijk deze video »
Nieuws :
Automobilisten verbijsterd door mogelijke spitsheffing (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Automobilisten verbijsterd door mogelijke spitsheffing (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV