Chantal van Married at First Sight: 'ik dacht, ik gooi tinder aan' (video)

Chantal van Married at First Sight: 'ik dacht, ik gooi tinder aan' (video)

Chantal van *Married at First Sight *zit weer op Tinder, maar kan lastig de liefde vinden. Hoewel haar telefoon roodgloeiend staat, durft ze niet af te spreken.

'Wenkie'-fans
''Straks staat er een hele groep die het gewoon leuk vindt om 'Wenkie' te zien,'' vertelt Chantal. Daarnaast is ze bang dat mannen misschien alleen met haar willen afspreken omdat ze bekend is uit Married at First Sight. Het vinden van een man is nog een hele opgave. Tinder lijkt ook niet de oplossing.

Bekijk hier het fragment van RTL Boulevard.

Chantal van <em>Married at First Sight</em>: 'ik dacht, ik gooi tinder aan' (video) Chantal van *Married at First Sight *zit weer op Tinder, maar kan lastig de liefde vinden. Hoewel haar telefoon roodgloeiend staat, durft ze niet af te spreken. 'Wenkie'-fans''Straks staat er een hele groep die het gewoon leuk vindt om 'Wenkie' te zien,'' vertelt Chantal. Daarnaast is ze bang dat mannen misschien alleen met haar willen afspreken omdat ze bekend is uit Married at First Sight. Het vinden van een man is nog een hele opgave. Tinder lijkt ook niet de oplossing. Bekijk hier het fragment van RTL Boulevard. Married at First Sight: Milly's date Kevin viel 25 kilo af, door bleekselderij Bekijk deze video »
Entertainment :
Chantal van Married at First Sight: 'ik dacht, ik gooi tinder aan' (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chantal van Married at First Sight: 'ik dacht, ik gooi tinder aan' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV