Bizar: Stad Leicester opnieuw in lockdown: veel kinderen besmet (video)

Bizar: Stad Leicester opnieuw in lockdown: veel kinderen besmet (video)

De bevolking van de Midden-Engelse stad Leicester moet opnieuw in een strenge lockdown. Maandag bleek dat er een groot aantal besmettingen met het coronavirus was bij gekomen, zo'n 900 in de afgelopen week.

Kinderen en jongeren
Opvallend is dat er veel kinderen en jongeren onder de 18 zijn besmet. Daarom moeten ook de scholen vanaf donderdag dicht. Dagelijks worden er zes tot tien mensen opgenomen in het ziekenhuis, ook dat is meer dan in andere plaatsen.

Bekijk hieronder de NOS-video over de lockdown in Leicester.

Bizar: Stad <em>Leicester</em> opnieuw in lockdown: veel kinderen besmet (video) De bevolking van de Midden-Engelse stad Leicester moet opnieuw in een strenge lockdown. Maandag bleek dat er een groot aantal besmettingen met het coronavirus was bij gekomen, zo'n 900 in de afgelopen week. Kinderen en jongerenOpvallend is dat er veel kinderen en jongeren onder de 18 zijn besmet. Daarom moeten ook de scholen vanaf donderdag dicht. Dagelijks worden er zes tot tien mensen opgenomen in het ziekenhuis, ook dat is meer dan in andere plaatsen. Bekijk hieronder de NOS-video over de lockdown in Leicester. Zien: Politie houdt Malieveld demonstranten aan vanwege hartjes tekenen met krijt Bekijk deze video » Lange Frans en Willem Engel over anderhalve meter-wet: "Onmenselijk" Bekijk deze video »
Nieuws :
Bizar: Stad Leicester opnieuw in lockdown: veel kinderen besmet (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bizar: Stad Leicester opnieuw in lockdown: veel kinderen besmet (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV