Stel uit Ik Vertrek zat door coronacrisis met een leeg hotel (video)

Stel uit Ik Vertrek zat door coronacrisis met een leeg hotel (video)

Martin en Linda deden mee aan het programma Ik Vertrek. Het stel verhuisde naar Oostenrijk en namen een hotel over. In het begin leek dat voorspoedig te gaan, totdat de coronacrisis de kop op stak. Maandenlang konden Martin en Linda geen gasten ontvangen, maar gelukkig lijkt het nu weer een beetje aan te trekken.

Bekijk de video van De Telegraaf met Martin en Linda hieronder.

Stel uit <em>Ik Vertrek</em> zat door coronacrisis met een leeg hotel (video) Martin en Linda deden mee aan het programma Ik Vertrek. Het stel verhuisde naar Oostenrijk en namen een hotel over. In het begin leek dat voorspoedig te gaan, totdat de coronacrisis de kop op stak. Maandenlang konden Martin en Linda geen gasten ontvangen, maar gelukkig lijkt het nu weer een beetje aan te trekken. Bekijk de video van De Telegraaf met Martin en Linda hieronder. Bekijk ook Ik Vertrek: Rudolf en René geven tips voor starten chambre d’hôtes Bekijk deze video » Ik Vertrek: Zo slaat familie Kramer zich door de Coronacrisis heen in Oostenrijk Bekijk deze video »
TV :
Stel uit Ik Vertrek zat door coronacrisis met een leeg hotel (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Stel uit Ik Vertrek zat door coronacrisis met een leeg hotel (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV