Marieke Elsinga huilt tranen met tuiten om verjaardagcadeau

Marieke Elsinga huilt tranen met tuiten om verjaardagcadeau

Marieke Elsinga is op haar verjaardag erg verrast door haar collega Mattie Valk. Op de Instagrampagina van de radiozender Qmusic is er een terugblik geplaatst naar deze emotionele verrassing voor Marieke. Marieke is benieuwd wat ze dit jaar op 12 juli als cadeau zal krijgen.

Bekijk hieronder de Qmusic-video waarin Marieke Elsinga erg emotioneel wordt van haar verjaardagscadeau.

<em>Marieke Elsinga</em> huilt tranen met tuiten om verjaardagcadeau Marieke Elsinga is op haar verjaardag erg verrast door haar collega Mattie Valk. Op de Instagrampagina van de radiozender Qmusic is er een terugblik geplaatst naar deze emotionele verrassing voor Marieke. Marieke is benieuwd wat ze dit jaar op 12 juli als cadeau zal krijgen. Bekijk hieronder de Qmusic-video waarin Marieke Elsinga erg emotioneel wordt van haar verjaardagscadeau. Bekijk ook Zien: Marieke Elsinga twerkt erop los in Qmusic-video Bekijk deze video » RTL Boulevard: Marike Elsinga geeft krachtig statement over bodypositivity Bekijk deze video »
Entertainment :
Marieke Elsinga huilt tranen met tuiten om verjaardagcadeau

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marieke Elsinga huilt tranen met tuiten om verjaardagcadeau of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV