Hoogzwangere Mascha Feoktistova klaar met gluurders

Hoogzwangere Mascha Feoktistova klaar met gluurders

Nog even en Mascha Feoktistova (33), beter bekend als YouTuber van 'Vlogggloss' en 'Beautygloss', gaat bevallen van haar dochtertje. Ze is veel thuis en dat weten haar fans ook. Veel fans lopen dagelijks langs haar keukenraam om even binnen te gluren. Maar nu is ze het zat en sluit ze haar gordijnen.

"Een beetje vervelend"
Mascha wil privacy en heeft vandaag een Instagram Story gedeeld waarin te zien is dat ze haar rolgordijn sluit: "Ik snap dat het gezellig lijkt om even langs on huis te lopen/fietsen en naar binnen te kijken (en nog een keer… en nog een keer…), maar we vinden dat een beetje vervelend', schrijft de hoogzwangere YouTuber op Instagram.

Bekijk hieronder de Instagram Story die Mascha dinsdag deelt met de mededeling het zat te zijn met pottenkijkers.

Hoogzwangere <em>Mascha Feoktistova</em> klaar met gluurders Nog even en Mascha Feoktistova (33), beter bekend als YouTuber van 'Vlogggloss' en 'Beautygloss', gaat bevallen van haar dochtertje. Ze is veel thuis en dat weten haar fans ook. Veel fans lopen dagelijks langs haar keukenraam om even binnen te gluren. Maar nu is ze het zat en sluit ze haar gordijnen. "Een beetje vervelend"Mascha wil privacy en heeft vandaag een Instagram Story gedeeld waarin te zien is dat ze haar rolgordijn sluit: "Ik snap dat het gezellig lijkt om even langs on huis te lopen/fietsen en naar binnen te kijken (en nog een keer… en nog een keer…), maar we vinden dat een beetje vervelend', schrijft de hoogzwangere YouTuber op Instagram. Bekijk hieronder de Instagram Story die Mascha dinsdag deelt met de mededeling het zat te zijn met pottenkijkers. Bekijk ook Babynieuws: Kim Feenstra zwanger van eerste kindje en deelt echo beelden Bekijk deze video » Zwangere Kim Feenstra deelt beelden van babybuik Bekijk deze video »
Entertainment :
Hoogzwangere Mascha Feoktistova klaar met gluurders

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoogzwangere Mascha Feoktistova klaar met gluurders of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV