Thijs H. hoort strafeis van 24 jaar cel en tbs van Openbaar Ministerie (video)

Thijs H. hoort strafeis van 24 jaar cel en tbs van Openbaar Ministerie (video)

Op dinsdag 29 juni heeft Thijs H. de strafeis van het Openbaar Ministerie (OM) te horen gekregen voor het vermoorden van drie mensen. Het OM eist een celstraf van 24 jaar en tbs met dwangverpleging.

Verminderd toerekeningsvatbaar
In 2019 vermoordde H. drie onschuldige wandelaars met een mes. De 28-jarige Limburger gaf zijn daden eerder al toe, maar het was nog maar de vraag of hij volledig toerekeningsvatbaar was. Volgens het OM was H. slechts verminderd toerekeningsvatbaar, waardoor ze toch een flinke straf eisen.

Bekijk de strafeis van het OM hieronder in de video van het AD.

<em>Thijs H.</em> hoort strafeis van 24 jaar cel en tbs van <em>Openbaar Ministerie</em> (video) Op dinsdag 29 juni heeft Thijs H. de strafeis van het Openbaar Ministerie (OM) te horen gekregen voor het vermoorden van drie mensen. Het OM eist een celstraf van 24 jaar en tbs met dwangverpleging. Verminderd toerekeningsvatbaarIn 2019 vermoordde H. drie onschuldige wandelaars met een mes. De 28-jarige Limburger gaf zijn daden eerder al toe, maar het was nog maar de vraag of hij volledig toerekeningsvatbaar was. Volgens het OM was H. slechts verminderd toerekeningsvatbaar, waardoor ze toch een flinke straf eisen. Bekijk de strafeis van het OM hieronder in de video van het AD. Bekijk ook Rechtszaak tegen Thijs H. van start: "Was hier sprake van een psychose?" (video) Bekijk deze video » Thijs H. was benieuwd hoe het voelt om 'iemand aan zijn mes te rijgen' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Thijs H. hoort strafeis van 24 jaar cel en tbs van Openbaar Ministerie (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Thijs H. hoort strafeis van 24 jaar cel en tbs van Openbaar Ministerie (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV