De Jensen Show over agenda 2030: "Dit zijn de plannen voor de komende jaren"

De Jensen Show over agenda 2030: "Dit zijn de plannen voor de komende jaren"

"Ik krijg geen indicatie, dat dit snel voorbij is. Tedros van WHO is er nog lang niet klaar mee", zegt Robert Jensen over de coronamaatregelen. Je ziet steeds meer het jaartal 2030 voorbijkomen. "Als het gaat om waarom de boeren tegengewerkt worden, ze hebben een doel, alles verklaard waar we naar toe gaan met onze maatschappij. Ook in Nederland worden de plannen uitgevoerd."

"Alles draait op de staat"
Robert: "Je ziet waar ze naartoe aan het werken zijn. Al die plannen in agenda 2030 worden nu al gelanceerd in Nederland. Door de overheid wordt het al naar buiten gebracht, maar zonder dat jij het ooit ziet. Maar het is allemaal publiekelijk. Bekijk het YouTube-filmpje van de Rijksoverheid waar Jensen het over heeft in minuut 18 van de onderstaande video. "Er komt een basisinkomen waar iedereen net van kan leven. Je bent compleet afhankelijk van de staat. Alles draait op de staat. Ze kunnen de kraan zo weer dichtdraaien", meldt Jensen dinsdag in De Jensen Show.

Bekijk hieronder De Jensen Show #186 over agenda 2030.

<em>De Jensen Show</em> over agenda 2030: &quot;Dit zijn de plannen voor de komende jaren&quot; "Ik krijg geen indicatie, dat dit snel voorbij is. Tedros van WHO is er nog lang niet klaar mee", zegt Robert Jensen over de coronamaatregelen. Je ziet steeds meer het jaartal 2030 voorbijkomen. "Als het gaat om waarom de boeren tegengewerkt worden, ze hebben een doel, alles verklaard waar we naar toe gaan met onze maatschappij. Ook in Nederland worden de plannen uitgevoerd." "Alles draait op de staat"Robert: "Je ziet waar ze naartoe aan het werken zijn. Al die plannen in agenda 2030 worden nu al gelanceerd in Nederland. Door de overheid wordt het al naar buiten gebracht, maar zonder dat jij het ooit ziet. Maar het is allemaal publiekelijk. Bekijk het YouTube-filmpje van de Rijksoverheid waar Jensen het over heeft in minuut 18 van de onderstaande video. "Er komt een basisinkomen waar iedereen net van kan leven. Je bent compleet afhankelijk van de staat. Alles draait op de staat. Ze kunnen de kraan zo weer dichtdraaien", meldt Jensen dinsdag in De Jensen Show. Bekijk hieronder De Jensen Show #186 over agenda 2030.
Nieuws :
De Jensen Show over agenda 2030: "Dit zijn de plannen voor de komende jaren"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Jensen Show over agenda 2030: "Dit zijn de plannen voor de komende jaren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV