Nienke Plas danst met zoontje Frenky-Dean op nieuwe single Bliksem (video)

Nienke Plas danst met zoontje Frenky-Dean op nieuwe single Bliksem (video)

Nienke Plas lanceerde vorige week haar nieuwe single Bliksem. Hierbij hoort een bijna 10 minuten durende videoclip en haar fans zijn erg te spreken over haar zang- en acteerkunsten in de clip. Thuis danst ze graag op haar nieuwe zomerhit, die ze samen met Jayh zingt. In de video hieronder is te zien hoe Nienke danst op Bliksem met haar zoontje Frenky-Dean.

Bekijk hieronder de leuke beelden die Nienke Plas dinsdag deelt.

<em>Nienke Plas</em> danst met zoontje <em>Frenky-Dean</em> op nieuwe single <em>Bliksem</em> (video) Nienke Plas lanceerde vorige week haar nieuwe single Bliksem. Hierbij hoort een bijna 10 minuten durende videoclip en haar fans zijn erg te spreken over haar zang- en acteerkunsten in de clip. Thuis danst ze graag op haar nieuwe zomerhit, die ze samen met Jayh zingt. In de video hieronder is te zien hoe Nienke danst op Bliksem met haar zoontje Frenky-Dean. Bekijk hieronder de leuke beelden die Nienke Plas dinsdag deelt. Bekijk ook Bekijk speciale videoclip Bliksem van Nienke Plas & Jayh Bekijk deze video » Nienke Plas stuurt verloofde het huis uit in hilarische videoclip Bliksem Bekijk deze video »
Entertainment :
Nienke Plas danst met zoontje Frenky-Dean op nieuwe single Bliksem (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nienke Plas danst met zoontje Frenky-Dean op nieuwe single Bliksem (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV