Dit zijn de schoolregels voor na de zomervakantie, bekijk de video

Dit zijn de schoolregels voor na de zomervakantie, bekijk de video

De leerlingen hoeven geen afstand meer te houden tot elkaar, alleen tot de docenten, dat is afgelopen dagen in het nieuws geweest. Nu staan ook de regels in het nieuwe protocol, dat pas in gaat ná de zomervakantie.

Gym en tekenen minder streng
Eén ding geldt nu al: leerlingen hoeven op school geen anderhalve meter afstand meer te houden, ook als je boven de 18 bent. Je moet nu, en ook volgend jaar, nog wel anderhalve meter afstand houden van je leraar. In de regels staat verder dat je niet mag schreeuwen op school. Zingen moet wel weer gaan kunnen, maar het RIVM kijkt nog even hoe dat precies mogelijk is. Bij gym en tekenen worden de regels minder streng.

Bekijk hieronder de NOS-video met de schoolregels voor na de zomervakantie.

Dit zijn de <em>schoolregels</em> voor na de <em>zomervakantie</em>, bekijk de video De leerlingen hoeven geen afstand meer te houden tot elkaar, alleen tot de docenten, dat is afgelopen dagen in het nieuws geweest. Nu staan ook de regels in het nieuwe protocol, dat pas in gaat ná de zomervakantie. Gym en tekenen minder strengEén ding geldt nu al: leerlingen hoeven op school geen anderhalve meter afstand meer te houden, ook als je boven de 18 bent. Je moet nu, en ook volgend jaar, nog wel anderhalve meter afstand houden van je leraar. In de regels staat verder dat je niet mag schreeuwen op school. Zingen moet wel weer gaan kunnen, maar het RIVM kijkt nog even hoe dat precies mogelijk is. Bij gym en tekenen worden de regels minder streng. Bekijk hieronder de NOS-video met de schoolregels voor na de zomervakantie.
Nieuws :
Dit zijn de schoolregels voor na de zomervakantie, bekijk de video

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de schoolregels voor na de zomervakantie, bekijk de video of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV