Talkshow M gemist? Neelie Kroes over de vijfhonderd vluchtelingenkinderen

Talkshow M gemist? Neelie Kroes over de vijfhonderd vluchtelingenkinderen

Hieronder zie je een fragment uit M van dinsdag 30 juni. Je kunt hier de hele aflevering van M terugkijken.

Voormalig VVD-politica Neelie Kroes was te gast om te praten over de vluchtelingenkinderen in het vluchtelingenkamp in Griekenland. Ze spreekt het kabinet aan. "Je kunt nu het gebaar maken voor die vijfhonderd kinderen in het Griekse vluchtelingenkamp. We moeten het kabinet aanspreken: maak voor deze kinderen een uitzondering."

M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je M gemist? Je kunt alle beste fragmenten en hele uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Neelie Kroes over de vijfhonderd vluchtelingenkinderen Hieronder zie je een fragment uit M van dinsdag 30 juni. Je kunt hier de hele aflevering van M terugkijken. Voormalig VVD-politica Neelie Kroes was te gast om te praten over de vluchtelingenkinderen in het vluchtelingenkamp in Griekenland. Ze spreekt het kabinet aan. "Je kunt nu het gebaar maken voor die vijfhonderd kinderen in het Griekse vluchtelingenkamp. We moeten het kabinet aanspreken: maak voor deze kinderen een uitzondering." M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je M gemist? Je kunt alle beste fragmenten en hele uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Talkshow M gemist? Nina de la Parra zingt het Surinaamse volkslied Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Jeangu Macrooy over Keti Koti, de afschaffing slavernij Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Neelie Kroes over de vijfhonderd vluchtelingenkinderen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Neelie Kroes over de vijfhonderd vluchtelingenkinderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV