‪Samantha Steenwijk beleeft dagje Efteling midden in Den Haag, bekijk de video

Samantha Steenwijk beleeft dagje Efteling midden in Den Haag, bekijk de video

De zangeres Samantha Steenwijk heeft zondag een heerlijke dag gehad met haar vrienden. Hoewel ze midden in Den Haag is, geniet de blondine van een beetje Efteling. Het lijkt net alsof Samantha in de Fata Morgana zit, het bekende muziekje van de Efteling attractie staat op en ze zit in een donkere 'grot': "Fata Morgana in Den Haag", schrijft Steenwijk bij de video.

Bekijk de vrolijke video waarin Samantha Steenwijk van de 'Haagse Fata Morgana' geniet hieronder.

‪<em>Samantha Steenwijk</em> beleeft dagje <em>Efteling</em> midden in <em>Den Haag</em>, bekijk de video De zangeres Samantha Steenwijk heeft zondag een heerlijke dag gehad met haar vrienden. Hoewel ze midden in Den Haag is, geniet de blondine van een beetje Efteling. Het lijkt net alsof Samantha in de Fata Morgana zit, het bekende muziekje van de Efteling attractie staat op en ze zit in een donkere 'grot': "Fata Morgana in Den Haag", schrijft Steenwijk bij de video. Bekijk de vrolijke video waarin Samantha Steenwijk van de 'Haagse Fata Morgana' geniet hieronder.
Entertainment :
Samantha Steenwijk beleeft dagje Efteling midden in Den Haag, bekijk de video

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op ‪Samantha Steenwijk beleeft dagje Efteling midden in Den Haag, bekijk de video of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV